Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 826 / 252 / 0
Wychodząc pewnego razu z lotniska w Charleroi, kierując się na najbliższy CPN by złapać jakiś samochód jadący do miasta ujrzałem na parkingu kiss&ride połowę jointa z filtrem węglowym. Spaliłem w krzakach pod lotniskiem. Typowe mocne belgijskie zioło.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 2534 / 596 / 0
Cały blister sevredolu 20 w koszu na przeterminowane leki.Tak to nic specjalnego.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2394 / 653 / 0
@ mmigotka 5 gram mety znaleźć to naprawdę strzał w dziesiątkę :O :O graty
@ Atropolamine Blisterek Sevredolu 20 - to też niczego sobie znalezisko. Mi się w tych kubłach zdarzało czasem zamieszać i jedyne co znajdowałem to przeterminowane rutinoscorbiny co najwyżej :/
  • 1312 / 333 / 12
Cały czas znajduje jakieś narkotyki, najczęściej w kieszeniach, meblach, lodówkach lub mieszkaniach.

Dzisiaj np znalazłem sporo ketaminy na stole. Wolałbym jednak pieniądze ale schizofrenia w proszku jest równie ekscytująca.
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 87 / 27 / 0
Regularnie różnego rodzaju syntetyczne canna w parku u mnie w mieście. Ale takie piękno zagłębia dopalaczy na całe województwo.

Z ciekawszych rzeczy 3 kartoniki LSD, dobre 0.5g cherry covolino za czasów kolka i blister medicinetu.
  • 29 / 1 / 0
Dzisiaj w słoiku na pędze takie do malowania obrazów znalazłem tabletkę.była trochę brudna ale że jestem na głodzie mefedronowym postanowiłem ją zjeść o 22 45 jest teraz 23 i wsumie nie wiem co to umyłem ją połamałem na pół. Była dosyć spora, taka że dziecko by miało z nią trudności. W środku bez smaku a na zewnątrz słodka otoczka. Cała biała. Kiedyś chyba trzymałem tam jakieś anty depresanty albo coś nie pamiętam. Wątpie że po 1 coś będzie ale czekam
Uwaga! Użytkownik Kebus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 332 / 100 / 2
Takie coś kiedyś "Znalazłem" w sensie zajebałem kosz z apteki i wysypałem zawartość. Z ciekawych rzeczy to tam był zopiklon i Kwetiapina.
Ale to dawne czasy, już tak nie odwalam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.