Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Czy ktoś z was zminil się na twarzy poprzez połączenie pregabaliny i alkoholu ? Mówię o trwałej zmianie, czy efekt puchnięcia jest przez właśnie pregabaline i alkohol ? Dodam, że piłem 6 piw dziennie.
  • 1974 / 525 / 0
Retencja wody po pregabalinie, jak mniemam.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 1537 / 197 / 0
od samego alkoholu człowiek puchnie a jako ciekawostkę mogę dodać że w te wakacje miałem w posiadaniu 2 albo 3 paczki pregabaliny i sniffowałem je .. poprostu wiadomo wysypywałem proszek i do tego piłem bardzo dużo . w pewnym momencie jak popatrzyłem na swoją stopę to była dwa razy większa .. wystraszyłem się .

a co do antydepów i alko to chyba każdy wie że nie ma sensu brać leków i chlać .. no ale bądz tu mądry
  • 3455 / 558 / 2
@no1special nasza sąsiadka piła i na koniec jej odcięli rękę bo jej puchła czy coś na końcu zgon alkoholiczka.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / 11 / 0
@no1special i jak śluzówka po sniffowaniu tabletek? Ogólnie to w życiu nie sniffujcie ibuprofenu to żre bardzo porównywalnie jak 4-CMC/3-CMC.
  • 70 / 11 / 0
@no1special te puchnięcie po alkoholu to od czego jest? Problemy z wątrobą, problemy z trzustką?
  • 68 / 7 / 0
Ja będąc na Escitilu przez pierwsze 3 tygodnie nic nie piłem dopadł mnie gorszy nastrój niż wcześniej miałem, przez co m.in. sięgnąłem po alkohol po którym byłem agresywny gdzie wcześniej coś takiego mi się nie wydarzyło a wręcz alkohol mnie uspokajał. Natomiast po Parogenie już czegoś takiego nie miałem, jedynie co to po wypiciu większej ilości alkoholu kac jakiego dawno już nie miałem
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.