Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Obiło mi się o uszy o magicznych lekach,,after reva" który na drugi dzień po powrocie czyści całą fazę go zera czy to prawda że jest taki magiczny środek?
  • 105 / 25 / 0
Przeszukalam internet, ale nic nie znalazlam na temat tego leku, czy jak go tam nazwac... Podejrzane albo inna nazwa?

pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik magdalena84 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1312 / 333 / 12
Był taki specyfik 2KC ale nie dajcie sie zwieść - jak sama nazwa wskazuje masz 2 kace zamiast jednego.

Jeszcze co mi przychodzi do głowy to pigułka dzień lub transfuzja krwi.
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2807 / 364 / 0
Zależy o co chodzi czy 2 dzień po alko czy MDMA . Jesli tak na 1 i 2 znam sposób sprawdzony przez siebie na MDMA szczególnie
  • 0 / / 0
Ważne jest, aby polegać na dokładnych i zweryfikowanych informacjach.snake game Zawsze konsultuj się z wykwalifikowanym pracownikiem służby zdrowia lub dostawcą usług medycznych, aby uzyskać poradę dotyczącą wszelkich problemów zdrowotnych.
  • 1997 / 120 / 0
20 stycznia 2024Czoug pisze:
Był taki specyfik 2KC ale nie dajcie sie zwieść - jak sama nazwa wskazuje masz 2 kace zamiast jednego.
W zasadzie to nie, 2kc akurat działa, ale trzeba je przyjąć przed chlaniem, zmienia to jak metabolizuje się alkohol, mniej tego co powoduje kaca się wytwarza. A najlepiej i najtaniej to 2 listki rutinacea, to ta sama substancja czynna, podobna dawka, tylko 3-4 razy taniej.

Co do „wyłączania” fazy - chloropromazyna jest ok, lek nazywał się chyba chlorprotixen, pomaga zasnąć i spłyca fazę po różnych psychodelikach, może inne neuroleptyki też, nie wiem.
  • 3559 / 579 / 1
Chlorprotiksen to pochodna chloropromazyny, ale możemy powiedzieć że z grubsza to to. Jednak zdecydowanie odradzam zażywanie tego leku jako "koło awaryjne tfu koło ratunkowe" podczas lub już po " fazie".

Wiem jak działa chlorprotiksen "terapeutycznie" I wiem też co się dzieje kiedy bez podkładu z ciężkiej bomby zażyjesz go więcej niż powinieneś. ... Bardzo nieprzyjemne efekty pozapiramidowe – do wygooglowania.

Kiedyś także testowałem go w charakterze wygaszania bomby po stimach- myślałem że umrę bo sam chlorprotiksen na początku mi podbija ciśnienie tempo pracy serca.
Także wyobraź sobie że doświadczasz tych nieprzyjemnych efektów pozapiramidowych na zjeździe ze steamów, po chlaniu i niewyspany.

Jeśli ktoś ma kryzys na drugi dzień po imprezie – to zależnie od tego z czym imprezował – polecalbym benzodiazepiny zamiast neuroleptyków, jeśli utrzymuje się stymulacja pobudzenia i nie można zasnąć.
Jeśli utrzymują się psychodeliczne filmy – także.
Tak czy inaczej – odradzałbym dorzucanie do kotła kolejnych substancji bo im więcej w środku tym gorzej cokolwiek przewidywać w sposób pewny.
Jeśli ktoś ma po kwasie wizję że tak już mu zostanie No to bardzo proszę – jeśli nie brałeś innych depresantów częstuj się alprazolamem czy innym zepamem albo zolamem, ale w dawkach racjonalnych i możliwie najniższych.
Jeśli zaś było się na błyskoTC bawiąc się na extasy- żryjta banany i inne zdrowe rzeczy, obok jajek (zawierające prekursory dla syntezy serotoniny).
Starajcie się nie popadać w depresję bo wypranie z serotoniny jest normalne, to rachunek za zaciągnięty na poczet zabawy dług.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 9 / 5 / 0
20 stycznia 2024Szybkilopez666 pisze:
Obiło mi się o uszy o magicznych lekach,,after reva" który na drugi dzień po powrocie czyści całą fazę go zera czy to prawda że jest taki magiczny środek?
Chyba to masz na myśli
https://after-rave.com/
Nie wiem nie próbowałem kto wie może i daje radę ;)
Bywało gorzej i chwalili ...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.