Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 920 / 163 / 0
@mucha_

Nie trafiłem ostatnio zjebanych w działaniu igieł. Cukier owszem.
Napiszesz coś więcej?
  • 494 / 17 / 0
@wonszgrzybojad
Niestety ale te sorty w igłach też potrafią być hujowe ostatnimi czasy.
Jeden zawierał tylko trobne drobniutkie igiełki, drugi czteroramienne X, grudki i drobne igły… jeden działał dopiero w dawkach ogromnych, miał w huj dziwny smak i zapach i jedyne co dawał to pustą dysocjacje bez specyficznych dla ketaminy odczuć, drugi za to działał niby jak ketamina, tylko odwrotnie i 2x dłużej, a sroga pizda swój peak osiągała po 20min i trwała jeszcze trochę, bardzo dziwna faza, bez specyficznych pozytynych odczuć mentalnych, tylko skołowanie, smak i zapach w nosie również totalnie inny niż prawilna keta.
  • 790 / 448 / 0
Mnie również igły nigdy nie zawodziły. Cukier różnie działał, zawsze w tej postaci odczuwałem gorsze zejście. Nie było tego przyjemnego efektu antydepresyjnego
  • 920 / 163 / 0
@mucha_

W międzyczasie wpadł mi w macki sort dziwnych igieł. Takie drobniusie, i ładują się długo. Działają podobnie do ketaminy ale jakby z opznieniem i dawki 100mg + dalej funkcjonalne....
  • 9 / / 0
Czesc, sluchajcie, mieszal ktos kete z woda morska? Jak z rozpuszczalnoscia? Zastanawiam sie jak ugryzc temat dawki oraz rozpuszczalnosci, jezeli ktos ma doswiadczenie bede wdzieczny za info ile mg dac na ml wody morskiej.
  • 920 / 163 / 0
Rozpuscilem z powodzeniem 950mg kety w 3ml przegotowanej wody. Wlałem do buletlki po wodzie morskiej.
Ostatecznie otrzymałem 4.2 ml roztworu prawie stężonego. Ledwo się rozpuściły ostatnie kryształki.
Dawka atomizera to 0.1ml
Co daje mi 22.6mg/0.1ml
3 psikniecia dzialaja bardzo spoko.
  • 1974 / 524 / 0
to jest jednak genialny antydepresant, 100mg w nocha co jakiś czas + dobra sativa = <3
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 2 / 4 / 0
Hejoo, mam znajomą która zadziwiła mnie i znajomych a wręcz zszokowała i może ktoś z was zna odpowiedź na to. Więc mieliśmy ze znajomymi ketamine (żeby nie było mocne było dziadostwo każdego poskładalo kreska w stylu paznokieć a totalnie ciało odrealnione i umysł od rzeczywistości) i nie była to nasza pierwsza styczność z tą substancją, poza 1 koleżanką. Ona nigdy nie brała i chciała spróbować co się okazało…. W momencie kiedy my śliniliśmy się i nie byliśmy w stanie się ruszać po 1 kresce, ona po 4/5 normalnie chodzi, mówi, No wszystko jakby nic nie brała i twierdziła że dziwna ta ketamina bo każdego poskładalo a ją nie. Doszło do tego że żeby poczuć to co my po 1 kresce zjadła skubana 0.5 i nic, doszło że całego grama wzięła i naprawdę dziewczyna jakby nic mówiła, że czuje delikatne mrowienie i tyle. Czy przez jakieś leki (wiem że bierze pregabe od lekarza i chyba coś jeszcze) może ta substancja w jakiś sposób nie działać na nią? Później aż spróbowaliśmy od innego dostawcy nas znowu poskładalo i nazwać nas amebami to komplement a ona nic… jak to możliwe?

Przeniesiono do wątku ogólnego — CAF
  • 309 / 64 / 0
Akurat się wypowiem, bo z doświadczenia swojego wiem, że będąc na pregabie (a szczególnie biorąc ją terapeutycznie/w ciągu) w trakcie zażywania ketaminy, jak się człowiek nie położy to może zapierdalać dalej jak gdyby nigdy nic. Humor gitoowa i jazda dalej. Dziwne, bo brzmi jak co najmniej mix ze stymulantem, ale tak miałem.

Za to jak człowiek postara się o rozlanie to można ujrzeć tak pojebane CEVy (a nawet utrwalić je sobie w bani na trzeźwo brr), że strach oczy zamykać. Szczególnie przed spaniem. No mi takie mixowanie dało utrzymujący się przez ok. tydzień lot setek szerszeni na jape. Kurwa, a chciałem tylko pójść spać. No i przez ten efekt się wjebałem w alko ponownie. Żeby zasnąć %-D
  • 790 / 448 / 0
15 stycznia 2024Liptonio pisze:
Hejoo, mam znajomą która zadziwiła mnie i znajomych a wręcz zszokowała i może ktoś z was zna odpowiedź na to. Więc mieliśmy ze znajomymi ketamine (żeby nie było mocne było dziadostwo każdego poskładalo kreska w stylu paznokieć a totalnie ciało odrealnione i umysł od rzeczywistości) i nie była to nasza pierwsza styczność z tą substancją, poza 1 koleżanką. Ona nigdy nie brała i chciała spróbować co się okazało…. W momencie kiedy my śliniliśmy się i nie byliśmy w stanie się ruszać po 1 kresce, ona po 4/5 normalnie chodzi, mówi, No wszystko jakby nic nie brała i twierdziła że dziwna ta ketamina bo każdego poskładalo a ją nie. Doszło do tego że żeby poczuć to co my po 1 kresce zjadła skubana 0.5 i nic, doszło że całego grama wzięła i naprawdę dziewczyna jakby nic mówiła, że czuje delikatne mrowienie i tyle. Czy przez jakieś leki (wiem że bierze pregabe od lekarza i chyba coś jeszcze) może ta substancja w jakiś sposób nie działać na nią? Później aż spróbowaliśmy od innego dostawcy nas znowu poskładalo i nazwać nas amebami to komplement a ona nic… jak to możliwe?

Przeniesiono do wątku ogólnego — CAF
Znałem także ludzi na których w ogóle nie działała ketamina w żaden sposób. I tez nie chodzilo tutaj o chujowe sorty. Nie mam pojęcia jaka może być tego przyczyna.
Kurwa, swoją drogą to Ci ludzie mają ostro ale to ostro przejebane.Wyobrażacie sobie nie czuć tak zajebistej fazy?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.