Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
Zaopatrzyłem się w czerwony i próbowałem do tej pory 2 razy.
Za pierwszym razem dość bezpiecznie dla testu zaparzyłem 7,5g, a za drugim razem poszedłem za propozycją podlapaną na forum i połączyłem kratom z pregabaliną -> wrzuciłem moją dawkę rekreacyjną pregi, po dwóch godzinach, gdy zaczęła pikować wypiłem 15g kratomu.
Nie wiem czy to kwestia nietrafionego dla mnie połączenia, ale za drugim razem nie czułem wiele większej fazki kratomowej.
Będę testował ponownie "na czysto", ale chciałem podpytać, jakie odstępy powinno się robić między zarzucaniem, żeby mieć największe efekty psychoaktywne?
27 grudnia 2023Rszrt pisze: Hej, dopiero zaczynam swoją przygodę z kratomem.
Zaopatrzyłem się w czerwony i próbowałem do tej pory 2 razy.
Za pierwszym razem dość bezpiecznie dla testu zaparzyłem 7,5g, a za drugim razem poszedłem za propozycją podlapaną na forum i połączyłem kratom z pregabaliną -> wrzuciłem moją dawkę rekreacyjną pregi, po dwóch godzinach, gdy zaczęła pikować wypiłem 15g kratomu.
Nie wiem czy to kwestia nietrafionego dla mnie połączenia, ale za drugim razem nie czułem wiele większej fazki kratomowej.
Będę testował ponownie "na czysto", ale chciałem podpytać, jakie odstępy powinno się robić między zarzucaniem, żeby mieć największe efekty psychoaktywne?
Fuzja - D5
mam pytanie do tych co biorą SSRI i kratom rano codziennie , łykacie jednocześnie leki i pijecie kratom czy robicie jakiś odstęp między dawka leku a kratomem i w jakiej kolejności wówczas ?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.