Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 50 / 6 / 0
https://ibb.co/K5dG5cZ na pewno w albercie, plusie i Kruidvat
  • 85 / 11 / 0
siemkaa

ktos wie ile zaplace majac recepte transgraniczna za te leki:

depralin 5mg 7op 28szt
chlorprotixen 50 mg 5 op 50 szt
trittico cr 150 mg 3 op 60 tb
Clonazepamum tzf 2mg 2 op 30tb

czy sa jakies stale ceny lekow na recepte jak np w uk ze kazdy lek niezaleznie jaki kosztuje 10,95 funta?

jeszcze potrzebowalbym info, jak skminic sizzurp :P bo kurwa nie moge nic znalezc nigdzie ;d (telegram)

dzieki za pomoc ;p
17 grudnia 2023krokodylowy pisze:
https://ibb.co/K5dG5cZ na pewno w albercie, plusie i Kruidvat
https://www.deonlinedrogist.nl/natterma ... 66893.html

orientujecie sie ile to ma kody wgl? bo nigdzie nei moge znalezc albo slepy jestem:D
tutaj link do tego gowna, mozna nawet kilka butli zamowic na chate xD
:pacman: :liść:

Chociaż wydaje mi się, że w tym świecie pełnym kłamstwa
Często najgłupszym wyborem okazuje się prawda
To prawda, nie lubię tej nagiej suki
Miała nas wyzwolić, a teraz każdy może ją kupić
  • 50 / 6 / 0
0,5mg w ml. m
nawet na pudełku pisze. czyli 3 butelki to 300 mg kody
  • 3455 / 557 / 2
Za granicą w pracy Polak Polakowi wilkiem! Za grosza jednego by Cię utopił.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 85 / 11 / 0
w takim razie 11 euro za 100mg kody w jakims jebanym ziolowym syropie to pierdolony zart. xD gdyby to chociaz jeszcze smaczne bylo, a po przeczytaniu skladu nawet nie przyszlo mi do glowy zeby to kupic xd juz bym wolal chyba sie bawic w jakies ekstrakcje xD ale tez to pierdole w cenie 5 takich butli izi dostaniesz butelke toseiny w pl wiec masz to samo i lepszy smak;d, tutaj nie mam info o zadnym git plugu i musze z pl zamawiac jak juz

• 553 / 117 / 0
17 grudnia 2023HEXENMEISTER pisze:
"Suid-Holland" co ty piszesz, gdzie to jest?
Nie musi kupować pep etc. Niech się odezwie na priv będzie miał suchy speed.
"opcja h2h" weź kurwa zmień stomatologa.
Jedna literka spowodowała, że straciłeś orientację, hmn?!
Ziud- Holland to prowincja Niderlandów.
  • 553 / 117 / 0
19 grudnia 2023mendzinshan pisze:
w takim razie 11 euro za 100mg kody w jakims jebanym ziolowym syropie to pierdolony zart. xD gdyby to chociaz jeszcze smaczne bylo, a po przeczytaniu skladu nawet nie przyszlo mi do glowy zeby to kupic xd juz bym wolal chyba sie bawic w jakies ekstrakcje xD ale tez to pierdole w cenie 5 takich butli izi dostaniesz butelke toseiny w pl wiec masz to samo i lepszy smak;d, tutaj nie mam info o zadnym git plugu i musze z pl zamawiac jak juz
Mieszkając w Wwa za 50 dych masz ćwiartkę, lub mniej więcej 40 tabletek thiocodinu...
Wybór pozostawiam ...
  • 553 / 117 / 0
Do moderacji: nie jestem zadowolony z "fuzja d-5" ... Trochę to namieszało w zamyśle moich wpisów...
  • 553 / 117 / 0
14 października 2023cryptopato pisze:
Cześć!
Zamierzam się wybrać z żoną na weekend do Amsterdamu. Czytam tutaj, że ciężko z dobrym koksem z ulicy, a i wpierdol można dostać. Wymyśliłem, że możnaby zamówić z DM na adres hotelu odpowiednio wcześniej tak żeby już sobie czekało na nasze przybycie. Uprzedzić oczywiście hotel, że przesyłka nadejdzie i żeby trzymali. Czy próbował ktoś takiego rozwiązania? Jest ryzyko przypału? Jeśli tak to co za to grozi? Z góry dzięki za fachowe odpowiedzi.
Pewno już byłeś i nawet wróciłeś...
Uliczni sprzedawcy w Amsterdamie mają różne tematy przy sobie.
Z pewnością będą podkręcać atmosferę by kupujący po prostu wziął co dają i sobie poszedł. Moim skromnym zdaniem nie ma stresu i z każdym z nich idzie się na spokojnie dogadać. Wystarczy zaproponować dobre miejsce by na spokojnie obczaić temat, a nawet dogadać się o test w postaci małej kresuni.
Oczywiście polecam unikać osoby sprzedające, które wyglądają na będące pod wpływem, lub na ostro zniszczone.
W NL jest w chuj dilerów, którzy nawet alko nie piją i od takich ludzi warto brać koperty.
  • 85 / 11 / 0
20 grudnia 2023jak89 pisze:
19 grudnia 2023mendzinshan pisze:
Mieszkając w Wwa za 50 dych masz ćwiartkę, lub mniej więcej 40 tabletek thiocodinu...
Wybór pozostawiam ...
Za 50 zł można kupić 4 butle thio to wychodzi 600mg jak ktoś nie lubi tabletek 🙈

Ogolnie zawsze wole syrop, ale to dlatego, ze smaczny jest ze spritem.

ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.