Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 12545 / 2433 / 0
Niby można, choć to w zasadzie produkt już gotowy do spożycia.
  • 32 / 14 / 0
No powiem szczerze panowie od jednego gościa na telefon kupuje pół kilo mielonych kwiatów cbd za 85zł i to mi wychodzi taniej niż kupowanie buszka to sobie pije co wieczór taki wywarek
  • 339 / 104 / 2
@weedotixx
i jak to działa?
  • 32 / 14 / 0
@izopropylofenidat bardzo mocno wbija w kanape, idealne żeby się zrelaksować i zasnąć
  • 1332 / 337 / 13
śniło mi się jak pewien biedny kucharz w poszukiwaniu szczawiu na zupę znalazł wielki wór dobroci zakopany przez konopnego gnoma

sporo drewna akurat żeby rozpalić kocioł no ale w tym śnie przepis na zupę trochę się różnił gdyż zamiast mleka (albo dodatkowo) kokosowy olej użyty został, przez co walory smakowo-odżywcze nabrały nowych właściwości

nie jestem tylko pewny jak długo ten wywar kucharz gotował ale chyba godzina była odpowiednia nim mu zaczęło kipieć
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.