Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 12609 / 2438 / 0
Niby można, choć to w zasadzie produkt już gotowy do spożycia.
  • 32 / 14 / 0
No powiem szczerze panowie od jednego gościa na telefon kupuje pół kilo mielonych kwiatów cbd za 85zł i to mi wychodzi taniej niż kupowanie buszka to sobie pije co wieczór taki wywarek
  • 343 / 104 / 2
@weedotixx
i jak to działa?
  • 32 / 14 / 0
@izopropylofenidat bardzo mocno wbija w kanape, idealne żeby się zrelaksować i zasnąć
  • 1339 / 339 / 13
śniło mi się jak pewien biedny kucharz w poszukiwaniu szczawiu na zupę znalazł wielki wór dobroci zakopany przez konopnego gnoma

sporo drewna akurat żeby rozpalić kocioł no ale w tym śnie przepis na zupę trochę się różnił gdyż zamiast mleka (albo dodatkowo) kokosowy olej użyty został, przez co walory smakowo-odżywcze nabrały nowych właściwości

nie jestem tylko pewny jak długo ten wywar kucharz gotował ale chyba godzina była odpowiednia nim mu zaczęło kipieć
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.