Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 344 / 44 / 0
@Up
Chodziło mi bardziej o naukę nowych rzeczy może nie mądrość tylko faktycznie inteligencja ucierpiała źle określiłem.
  • 16 / 2 / 0
Ojcem mężem, człowiekiem na którego można liczyć. Dzięki narkotykom jestem pchła, syfem, brudem I każdy cpun taki jest
  • 248 / 86 / 0
Nie wiem kim bym była, ale wiem, że nie byłabym największą porażką i zawodem własnej rodziny xD.
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 106 / 9 / 0
Moze nie jestem wjebana bardzo w cpanie, ale gdyby nie te male eksperymenty to nigdy nie bylabym tak ciekawska w kwestiach odmiennych stanów świadomości i moze nie pomyślałabym nigdy o tym aby kiedys spróbować pójść na farmakologie lub technika farmacji
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 2879 / 622 / 0
Trupem!
KONTAKT PW + PRIVNOTE.COM
  • 768 / 105 / 0
Trupem to ja jestem poprzez narkotyki. A jak komuś narkotyki pomagają w rzeczywistości to jest już żywm trupem
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2392 / 655 / 0
Montażystą filmów, i teledysków. Uwielbiam to robić od zawsze Chciałbym mieć swoję studio, sprzęt. brac zlecenia na filmiki od ludzi , robic je i kosiac hajs w efekcie... Wtedy robie to c kocham i mam z tego pesos, o to chodzi w zyciu ;) Próbowałem 4 lata narkotyki zjadły moje skromne marzenie o montowaniu jebanych filmikow i je wysrały. Boli mnie stracona ambicja... pzdro Dziobaczki!! <3
  • 0 / / 0
Nie wiem kim bym był, ale na pewno kimś gorszym, mniej świadomym, bardziej pospinanym i albo popadłbym w pracoholizm, albo robiłbym jakieś wały na innych, albo żarłbym dekę i interesował się siłką. Ewentualnie byłbym lamusem z IT, alkoholikiem albo piratem drogowym. Może już bym nie żył bo strzeliłbym se w łeb z powodu depresji.
  • 1759 / 585 / 0
Człowiekiem
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 91 / 14 / 3
To bym była dalej aspołeczną pizdą która nic nie osiągnęła i nie ma nikogo. Dalej chuj osiągnęłam ale za to mam ludzi i więcej odwagi.
kontakt i reszta: guns.lol/oooizneb

moje posty sprzed grudnia 2025 sa nieaktualne, ignorujcie je.

:liść: :wino: :papieros: :kreska: :strzykawka:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.