ODPOWIEDZ
  • 1387 / 355 / 13
@Krzysiu86Dr są takie ćwiczenia na mięsień kegla. Mozna go poczuć podczas siurania jak sciszniesz. Ćwiczenia polegają właśnie na ściskaniu tego mięśnia a w efekcie poprawiaja wystrzał nasienia, trochę praktyki i walisz jak ze strzelby.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 690 / 310 / 0
@Czoug
Ja te ćwiczenia znam.. lecz w temacie nie chodzi o "wystrzał nasienia" lecz o długość i komfort posiadania długiego "pistoletu" :)
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 3622 / 598 / 1
18 listopada 2023Czoug pisze:
@Krzysiu86Dr są takie ćwiczenia na mięsień kegla. Mozna go poczuć podczas siurania jak sciszniesz. Ćwiczenia polegają właśnie na ściskaniu tego mięśnia a w efekcie poprawiaja wystrzał nasienia, trochę praktyki i walisz jak ze strzelby.
Osobiście sprawdzałeś?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1387 / 355 / 13
A co to za problem, seryjka 15-20 powtórzeń kilka minut w dogodnym miejscu (może być w ubikacji, najlepiej przy lusterku czy nam dobrze wychodzi) i po jakimś czasie walisz jak z lufy od czougu. Potwierdzone info.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2532 / 601 / 0
Ja zawsze wale jak z czougu hehe.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.