ODPOWIEDZ
  • 1484 / 384 / 13
@Krzysiu86Dr są takie ćwiczenia na mięsień kegla. Mozna go poczuć podczas siurania jak sciszniesz. Ćwiczenia polegają właśnie na ściskaniu tego mięśnia a w efekcie poprawiaja wystrzał nasienia, trochę praktyki i walisz jak ze strzelby.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 697 / 314 / 0
@Czoug
Ja te ćwiczenia znam.. lecz w temacie nie chodzi o "wystrzał nasienia" lecz o długość i komfort posiadania długiego "pistoletu" :)
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 3682 / 608 / 1
18 listopada 2023Czoug pisze:
@Krzysiu86Dr są takie ćwiczenia na mięsień kegla. Mozna go poczuć podczas siurania jak sciszniesz. Ćwiczenia polegają właśnie na ściskaniu tego mięśnia a w efekcie poprawiaja wystrzał nasienia, trochę praktyki i walisz jak ze strzelby.
Osobiście sprawdzałeś?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1484 / 384 / 13
A co to za problem, seryjka 15-20 powtórzeń kilka minut w dogodnym miejscu (może być w ubikacji, najlepiej przy lusterku czy nam dobrze wychodzi) i po jakimś czasie walisz jak z lufy od czougu. Potwierdzone info.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2532 / 602 / 0
Ja zawsze wale jak z czougu hehe.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.