Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 2 / 1 / 0
Ktoś wie jak w końcu z tym jest? Mieli wprowadzić system e-recept dla weterynarzy - czytałem gdzieś około pół roku temu. Wie ktoś jak jest z ketaminą na receptę weterynaryjną? Dla ludzi jest tylko do leczenia w obiegu zamkniętym, czy w weterynarii działa to inaczej?
  • 2 / / 0
Podbijam do tematu ;p
Internet zaprowadził kiedyś mnie na stronę z której weterynarze zamawiali sobie preparaty lecznicze dla zwierząt i narzędzia do operacji...
Kopara mi opadła gdy zobaczyłem jakie cuda dostają zwierzaczki hehe
Keta jest, fent i jakieś jego pochodne, barbituran i najlepsze EUTANAZOL XDD
Ten ostatni dostępny w opakowaniu 1L
Zamawiać mogą to jedynie magistrzy weterynarii
raz się tyje
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.