W związku z dłuższym czasem działanie clona robi on większą tolerancję, więc zakładałbym iż przy alprze dawka 0,5mg brana raz w tygodniu nie będzie budować zbyt wysokiej tolerancji. Ale tolerancji nie oszukasz i tak się jakaś zbuduje i po kwartale brania w takim systemie, z działanie zostanie głównie działanie sedatywne. nie polecam.
Generalnie tolerancji na benzo zarówno długo rośnie ale jeszcze dłużej spada, naprawdę długo.
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Sam już kurwa nie wiem bo żeby w ciągu 10dni opierdolić 50 tabletek. I to nie pierwszy raz taka akcja jest. Nie jest ospała jako kierowca prowadzi poprawnie sprawność umysłowo intelektualna bez zastrzeżeń wie jaki jest dzień brak problemów z koordynacją ruchów. Po czym jest miesiąc czasami więcej przerwy i powtórka.
W takie sposób tylko trochę wydłużasz alpry działanie.
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
19 listopada 2023nCuX pisze: Moja dziewczyna jak ma ciężki okres np musi zrobić redukcję etatów wyjebać ludzi z pracy łyka do 5 tabletek xanów po 2mg dziennie to tego kawa energole po czym potrafi odstawić z dnia na dzień takie ciągi w jej wykonaniu trwają do 10 dni i nie mam objawów odstawienia. To jest kwestia osobnicza czy jest jakimś jebanym terminatorem?
Więc pewnie to zależy od czegoś w organizmie ale nie odpowiem ci czemu może akurat ta część którą rozrusza tam w tych receptorach (nie znam się na tym bo zapomniałem) jest jakoś słabo aktywna bez nich i ich nie potrzebuje po odstawieniu
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Białostocki sąd podwyższył karę mężczyźnie oskarżonemu o przemyt z Hiszpanii 40 kg marihuany
Sąd Apelacyjny w Białymstoku podwyższył we wtorek (3.12) do sześciu lat i miesiąca więzienia wyrok dla oskarżonego o przemyt z Hiszpanii do Polski 40 kg marihuany; narkotyki ukryto w specjalnej skrytce samochodu. Sąd częściowo uwzględnił apelację prokuratury. Wyrok jest prawomocny.
Spektakularna akcja na Atlantyku. Przejęto 4 tony kokainy
Funkcjonariusze policji portugalskiej i hiszpańskiej przejęli w sobotę na Atlantyku prawie 4 tony kokainy. Narkotyki były transportowane statkiem z Wenezueli do Europy. 10 członków załogi zostało zatrzymanych.
Petru chce kompromisu ws. depenalizacji marihuany. Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom ostrzega
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany spotyka się w czwartek z przedstawicielami stowarzyszenia Wolne Konopie. Wiceszef zespołu, Ryszard Petru powiedział, że chce wypracować akceptowalne społecznie rozwiązanie. Z kolei Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom ostrzega, że THC "niesie wiele zagrożeń dla zdrowia".