The body or a conscious mind'
Obstawiałbym, że gorzej u niego z płucami. Blunt wrapy tzn te blety tytoniowe to jest taki morderca dla płuc jakby palić prawilne cygaro tylko z zielem zamiast tytoniu. Tam w stanach co sie orientuje to nawet mają specjalne cygara co je można rozciąć i zawinąć stuff z powrotem.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
W jednym zestaliło mi się w środku trochę kryształków i podejrzewam że to koniec. Po odpakowaniu był żel, ale później tego nie sprawdzałem aż do teraz.
The body or a conscious mind'
Są podobno jakieś poradniki jak przedłużyć ich żywotność. Mi jeden pochłonął wilgoć ze skórki od cytryny i mokrego suszu.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.