Zwykli użytkownicy nie mogą zakładać wątków na tym forum.
Jeśli chcesz zamieścić tu FAQ, HOWTO, albo kompendium swojego autorstwa – zamieść je w dziale >Psychofarmakologia<, a na początku posta dopisz, że chcesz by wątek był w Kompendiach.
Ja biorę kilka leków ale na przyklad mój staruszek ma już ich garść (tolucombi itd).
18 listopada 2023TymekDymek pisze: Nie wyobrażam sobie żeby mi serce 3 razy na sekundę napierdalało. Przedawkowałem różne kryształy, fetę, crack, piguły, serce nieraz bolało a takiego pulsu to nigdy nie było. Nie czytałem co Ci inni pisali ale jak Ci pasuje że pikawa napierdala 180 razy na minutę to weź się jeszcze raz zastanów chłopie.
Także jak serce zapierdala i robi się słabo/za lekko, to możesz wziąć jakieś benzo, albo neuroleptyk (np. ketrel), no a najlepiej beta-bloker. Wiem z autopsji jakby ktoś pytał :D
26 listopada 2023HubErt42K pisze: Co do ciśnienia to po klefie rekord jaki dobiłem to 183/135 puls 134 więc da się i tak[ external image ]
18 listopada 2023TymekDymek pisze: Nie wyobrażam sobie żeby mi serce 3 razy na sekundę napierdalało. Przedawkowałem różne kryształy, fetę, crack, piguły, serce nieraz bolało a takiego pulsu to nigdy nie było. Nie czytałem co Ci inni pisali ale jak Ci pasuje że pikawa napierdala 180 razy na minutę to weź się jeszcze raz zastanów chłopie.
Dobry cisnieniomierz ze swiezymi bateriami to podstawa, jeśli dzieją się takie "hocki-klocki", pozdrawiam
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.