Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 1513 / 26 / 0
Zazwyczaj palę z lufki, czasem skręty (zazwyczaj w towarzystwie) a bonga kupiłem głównie do salvi.
Wcześniej też miałem większy akryl (30) ale nie lubiłem z niego palić. Czasem zdarza nam się podbić to szklane maleństwo;

[ external image ]
mr_b∩ʁbꞁө
  • 801 / 8 / 0
Doskonałe pozycje mnie poprzedzaja, dobry poziom trzymamy :)
Plamy na bongu to kamien z wody %-D

Unitra, Bubbler, Parowar, taki zestaw do pana z podwójnym G daje czadu :*)

[ external image ]
Nie bierz RC. Spróbuj konopi! Prof. neurofarmakolog Jerzy Vetulani rekomenduje profilaktycznie na osteoporozę.
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.

Forbes goo.gl/ExUXOT: MACZANY ZABIJAJĄ
  • 801 / 8 / 0
Chłopaki z Unikatowych Bong mają solidną konkurencję w Chinach. Takie faje 200zł z przesyłką.

http://www.dhgate.com/product/d020-d-bu ... 14099.html
[ external image ]
Nie bierz RC. Spróbuj konopi! Prof. neurofarmakolog Jerzy Vetulani rekomenduje profilaktycznie na osteoporozę.
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.

Forbes goo.gl/ExUXOT: MACZANY ZABIJAJĄ
  • 199 / 30 / 0
Nie znalazlem lepszego tematu do ktorego moglbym wrzuci mojego posta, mianowicie to planuje zakupić swoje pierwsze bongo bo po tych wodospadach to gardło boli i rzygac sie chce, szukam czegos co da mi duza chmure, taka jak przy wiadrze/wieksza. Problemem jest tu mój budżet bo mam na to 70zł, znalazłem jedno na szlifie 14.5mm i zastanawiam sie czy takie bedzie okej czy bardziej szukać 45cm stright pipe z szlifem 18.8

Parametry bonga z zdj:
Wysokość 38 cm
Cybuch na szlifie 14,5 mm
Średnica 45 mm
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dawka czyni truciznę
  • 12649 / 2450 / 0
Najlepiej wybrać taki szlif, do którego masz najwięcej opcji podłączenia waporyzatorów. Poza tym nie widzę różnicy.
Swoją drogą ciekawy jestem, jak duża szpara jest w cybuchu. Mam bardzo podobne i u mnie za duża, żeby ładować zioło i nie było komet. Muszę stosować sitko. Ktoś ma na to jakiś patent?
  • 199 / 30 / 0
z tego co wiem to sa przejsciowki na mniejsze cybuchy
dawka czyni truciznę
  • 5806 / 1198 / 43
Ja wycinałem takie sitko z puszki po piwie.
Robiłem dziurki nożem i sprawdzało się.
Kiedyś w sklepie widziałem takie aluminiowe foremki na malutkie babeczki, to był sztos. Dobrej jakości aluminium, nie trzeba było go opalać jak zwykłej foli.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1352 / 346 / 13
Nwm tylko czy w tych siateczakach nie ma jakiś toksycznych związków tzn np jak pali sie crack w tych podłożonych i sie daje sitko z kranu albo z gąbki drucianej go czy to siada na płuco?
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5806 / 1198 / 43
Ja bym to podgrzał zapalniczką i sprawdził, czy nie ulatnia się z tego taki dymek, jak ze zwykłej folii aluminiowej.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 199 / 30 / 0
Jest i ono
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dawka czyni truciznę
ODPOWIEDZ
Newsy
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.