Teleport do odpowiedniego wątku - D5
Teraz kwestia, jaką drogę chcesz obrać. Dalej brać w mniejszych odstępach czasu, czy po prostu odejść od tego na dobre? Z doświadczenia wiem, że dawkowanie (co tydzień) jest mało prawdopodobne, bo potem odrobisz z nawiązką.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Moim zdaniem: nie kupuj, nie spotykaj się z ludźmi którzy sypią, i nie wyznaczaj sobie celów typu tylko raz w tygodniu/miesiącu. A problem powinien sam przejść. Jak będziesz kupowała i wciągała to na dłuższą mete może być nieciekawie i wjebiesz się konkretnie. W międzyczasie skup się na czymś innym żeby głowa była zajęta. Wiem, łatwiej powiedzieć, niż zrobić.
Powiem szczerze, że jak to czytałam to miałam taki idealny obraz siebie z przed kilkunastu lat, bo zaczynałam identycznie i aż mi się przykro zrobiło- wow, mam jeszcze jakieś ludzkie odruchy ;D
Czy sobie przejebałaś? Moim zdaniem tak, bo już jesteś uzależniona, wpadasz w ciągi, nie jesteś w stanie tego w ogóle kontrolować, a to już jest poważny problem, więc jeśli nie chcesz się naprawdę w to wpierdolić to najlepiej zacząć coś z tym robić od zaraz.
Jeszcze tylko pojawia się pytanie - jak reagujesz gdy nie masz akurat nic przy sobie? Jak to znosisz?
23 października 2023arileeh pisze: tak sobie czytam kilkanaście ostatnich stron tego tematu i naswua mi sie jedna teza, mianowicie
okolo 95% z was to jakies zjeby ktore nie maja pojecia o czyms a sie wypowiadaja bo raz ktos im przyniosl mefa w danej postaci to mef juz taki musi byc, inni cos pierdola o szczypaniu, inni o kolorze, jeszcze inny kretyn napisal ze za 50pln to nie mefedron. Wiecie co? mam nadzieje ze stara wam znajdzie dragi i was wypierdoli z domu, a Ci co mieszkaja sami to juz teraz macie odpowiedz czemu mieszkacie sami. Jesli juz takie forum jak to musi istniec i mimowolnie czytaja to dzieci to z laski swojej zamknijcie swoje obrzygane pizdy i nie wypowiadajcie sie jesli cos wam sie wydaje, bo sęk w tym ze wam sie tylko wydaje. Pewnie jeszcze piszecie posty z hosta bez odpowiedniego BHP. Gdyby ludzie tego pokroju nie ćpali to śmiem podejrzewac ze narkotyki moglby zostac zdekryminalizowane, ale teraz juz rozumiem czemu tak wazne jest zeby jeden debil z drugim nie mieli dostepu do pewnych źrodeł. Jesli dostajesz 3cmc jako 4mmc i nie widzisz problemu to twoj diler ma cie za łba(i prawidlowo) tyle ze gdybym byl takim dilerem i mialbym taką klientelle to bym szybko sie jej pozbył.
4mmc nie ma okreslonego koloru, postaci czy zapachu, nie ma tez okreslonej konsystencji, jest wiele metod syntez, jest wiele zmiennych odczynnikow sluzacych do jego wyprodukowania. Wyglad jak i moc zalezy w duzej mierze od metody pozyskania jak i jakosci przeprowadzonej syntezy. Teoria ze 50pln to nie 4mmc jest bledna chocby z tego wzgledu ze 4mmc jest po 12zł w hurcie. Jak juz chcecie sie bawic w identyfikacje susbtancji to chociaz wyposazcie sie w Drug Purity pro kit test(chociaz 100% pewnosci nie daje) i wtedy otwierajcie mordy. Pierdolniecie jednemu z drugim glupote o substancji i dawkowaniu, okaze sie ze ktos zajebal 200mg a-pvp i go popali w chuj, przypominam ze w krysztale tez jest sól morska, chociaz w pudrze tez wystepuje, czasem w roztworze z wody i szczypie w nos to moze sol morska to mefedron w sumie
a i w chuju mam wasza krytyke jak cos
Co do identyfikacji związku sprzedawanego jako "mefedron" - Chromatografia gazowa sprzężona ze spektrometrią mas (GC-MS)
Należy sprawdzić każdą próbkę
Co do hosta bez BHP poczytaj sobie chociażby timming attack na sieć tor.
05 listopada 2023Stteetart pisze: @DuchPL rysunki mogłyby być nawet na osmiornicsch to ma pokazać zależność między substancja A i B. Co najzabawniejsze, Ty nie masz nawet wykresu na szczurach który by pokazał radykalna różnice
Jeszcze kilka lat temu w tym temacie była taka sekta mefedronowa gdzie każdy się wspierał i pisał te same brednie. Że mefedron najlepszy, najlepszy, najlepszy argumentacji nie było żadnej więc ludzie przestali pisać o innych substancjach tutaj i sekciarze żyli (i żyją dalej) powtarzając to samo. A jak się pojawia argument, że to ich zdanie. Jak kiedyś @Rozgar pisał, że miał bdb klefa to od razu go zakrzyczano, że to niemożliwe
A jak ja pytałem o dużo większą toksyczność (gdzie tu już są dowody naukowe na ludziach) to mi odpisano, że z chlorami jest to samo. Tylko różnicą jest taka, że na mefedron badania latają od lat a na klefa do dziś nie ma zbytnio takich badań.
Tak samo z toksycznością dla serca i stymulacja rec 5ht2b od lat wiadomo, że afonisci tego receptora niszczą serce co już jest samo w sobie czerwona flaga - mefedron pobudza ten receptor klefedron nie.
mefedron wychodzi 3-4 dni z organizmu, klefedron od razu. Można by mnożyć ale "sekciarze" o tym nie piszą.
I na koniec. mefedron od kilku miesięcy jest w sprzedaży w clearnecie. A jego popularność jest znikoma. Mamy 2023rok i jak ketony czy NEP wyparły amfetaminę tak ludzie wybierają inne substancje, mniej toksyczne i lżejsze w zjeździe.
Oczywiście @DuchPL znów będzie powtarzać to co już powtarza od kilku lat nie mając żadnej sensownej argumentacji ale ludzie debilami nie są. Każdy ma swój rozum i na te chwilę widać, że na weekendy ludzie biorą 3cmc / 3mmc które dają raz dłuższy peak od mefa i nie są tak toksyczne a po cmc masz dzień problemów i następnego dnia jest git.
Każdy ma swój rozum. Mi w mefedronie tak naprawdę podobała się tylko czystość fazy. Chyba tyle, no głody i zdychanie było 50x większe niż na chlorach.
To z własnego doświadczenia a mam spore.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/6/620eda46-b301-449b-9903-657133161674/wypieki.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250729%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250729T185401Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=60a1ad886cd13bf73eec69b8a8e0541c76879bb4c42a7cb0020a90765ac11987)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/cannababcia.png)
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/weedatwork.jpg)
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/kidssmarthphoneaddiction.jpg)
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”
Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/emblemat-kpp-gniezno.jpg)
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze
Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/egipt.jpg)
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw
Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.