Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 494 / 144 / 0
No miały być równe 5, ale były ważone kilka miesięcy temu i przez to że doschło mocniej to się zrobiło 4.4, aktualne źródło ma aktualnie przerwę od hodowli i na szybko jakbym chciał kupować to sporo drożej by mi wyszło gdzie indziej dlatego równa 5 jest mi w tej chwili trochę nie na rękę. Może tak miało być i tym razem ma być tyle a następnym razem 5g dopiero. A co do tego że nie ma znaczenia czy oczy otwarte czy zamknięte to zdarzyły mi się tripy na innych psychodelikach gdzie nawet nie pamiętałem o oczach, w ogóle o swoim istnieniu.
  • 1 / / 0
Witam. Jestem totalnie początkujący i znalazłem kilka grzybów. Czy któryś z nich to ten odpowiedni?
20231029_162750.jpg
20231029_162758.jpg
20231029_162805.jpg
20231029_162816.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 494 / 144 / 0
@NowyUzytkownik zły watęk, o identyfikację pytaj się na grzyby-zamieszczamy-swoje-zdjecia-pytan ... 11715.html
  • 1 / / 0
jaka dawka na średnie doznania chłop 75 kg 180 cm ?
  • 494 / 144 / 0
waga przy psychodelikach chyba nie ma większego znaczenia, dla mnie 2g były w sam raz na pierwszego tripa
  • 1345 / 147 / 8
znalazłem dzisiaj takie grzybki. coś ala Muchomor czerwony ale zielony/niebieski. drugi grzybek z mario bros. ktoś wie co to jest?
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 605 / 156 / 0
To pierścieniak grynszpanowy
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 494 / 144 / 0
@cbsz kilka postów wyżej pisałem, że inny wątek jest od identyfikacji, na przyszłość tam pytaj się o to co to za grzyb
  • 31 / 3 / 0
Wie ktoś ile suszonych łysiczek lancetowatych na pierwszy raz? w sensie bardziej mnie interesuje ile to gram bo zamierzam zarzucić dwójkę.
  • 605 / 156 / 0
@karzeu420 Kup pan wagę. Wydatek nieduży, a jak wiele problemów rozwiązuje.

Na oko, to z 20-30 sztuk waży grama.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
ODPOWIEDZ
Newsy
Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.