- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Co do oxy 40mg na początek to za dużo.Ja bym wziął 20mg i nie więcej.
No i ogólnie na tym kończymy lekki offtop.
Czy moge Dzisiaj spokojnie przyjąć 10-20mg metylofenidatu jeśli bralem wczoraj 100mg metadonu?
Czy ogolnie sam w sobie metadon nie gryzie sie z MPH?
pozdrawiam
Przeniesiono do odpowiedniego tematu ~ Atro
Życzę wszystkim ćpakom dobrego dnia i wysokich lotów!
tego typu posty piszemy w dziale mixy ~xan
przeniesiono do odpowiedniego tematu ~xan
Po tym mixie jak nie odlecisz, to masz niezle noody, moze nie cieple ale cevy sa.
Dodam ze lepiej sie polozyc. Raz bym kark skrecil.. Wazny jest czas by prega weszla rowno z bpr
I ogolnie radze uwazac przy tym mixe niezaleznie od tolerkI/doswiadczenia
Przeniesiono ~ Atro
Ja bym wziął na luzie.Nie namawiam bierzesz na własną odpowiedzialność
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.