Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 757 / 140 / 0
Re: THC-P
Nieprzeczytany post autor: visitorQ »
Czy to są jakieś półsyntetyki? Czy to jest bezpieczne aby palić? Próbowałem tylko HHC ale nie podobało mi się. Dużo słabsze od zwykłego zioła z ulicy, a ja szukam raczej czegoś mocniejszego.
  • 605 / 156 / 0
Nieprzeczytany post autor: lysy666 »
@visitorQ Tak, sprzedawane produkty to półsyntetyki. THC-P występuje w konopiach, ale w ilościach homeopatycznych.
Nie wiadomo do końca, czy to bezpieczne, bo nie ma wystarczających badań
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: RAMSTEINN »
Paliłem jakiś czas temu thc-p 90 iles % w kartidzu. Musze przyznać ze działanie ma, ale bardzo różni się od zwykłego mj.
  • 435 / 66 / 0
Nieprzeczytany post autor: NahoyCito »
Jak w Polsce zaczeła być mowa o HHC-O, to pytałem, dlaczego nie ma przykładowo THC-O, czy właśnie THC-P, i dostałem odpowiedzi, że to by było nielegalne, i nie będzie. Miło, że dobrze mówiłem :) Dlaczego to jest tak absurdalnie tanie? I poważnie jest w tak wysokich stężeniach jak sprzedawcy ogłaszają? Przecież jeżeli to jest trzydziestokrotnie silniejsze od THC, to taki susz 30% byłby jak dab, paliłoby się na okruszki xD
  • 24 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: beret12345 »
Palił ktoś może już THC-P z HH ? Bo jest już dostępny THC-P na HH.

Jak jest po THC-P bo piszą w necie,że jest to mocniejsze do 33 razy niz zwykła MJ..
jak myślicie?
  • 757 / 140 / 0
Nieprzeczytany post autor: visitorQ »
Podpinam się pod pytanie, gdzie najlepiej kupować? Z PL czy zagranica? To jest w ogóle legalne w EU? Delta8 THC jest zabronione tak samo jak delta9. Dziwi mnie, że to można kupić legalnie. Widziałem oferty THCp i THCv susz 10euro gram ale jeszcze nie kupowałem, nie próbowałem.
  • 36 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Voit@z »
20 października 2023RAMSTEINN pisze:
Paliłem jakiś czas temu thc-p 90 iles % w kartidzu. Musze przyznać ze działanie ma, ale bardzo różni się od zwykłego mj.
Rozwiniesz?
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: 000000 »
thcp jest okey palilem i susz i cart i nie jest to takie zle. Dziala fajnie wydaje mi sie ze dluzej niz thc i chyba bardziej fizycznie .Mysle ze lepiej kupic takie cos jak niema sie dostepu do dobre bucha.
  • 1 / / 0
Witam postanowiłem opisać swoje przeżycia z mj thcp. Produkt pozyskałem z allegro lokalnie, oczywiście z dostawą, napomne tylko ze przygode z trawką rozpocząłem w holandi z 2 lata temu. Do testu pierwszego użyłem vaporyzatora na temperaturze 210stopni co nie dało prawie żadnego efektu, wiec po godzinie skręciłem z tego solidnego lolka, efekty moge ocenić tak 4/10 i po prostu zasnąłem (coś jak osiedlak haze od seby) Budzę się następnego dnia i czuje się ujarany dzień minął (nic nie dopalałem) i drugiego dnia efekt z rana wciąż sie utrzymywał lecz słabszy. Rodzi sie pytanie czy po prostu trafiłem na lewą roślinkę, czy thcp powinno tak działać itp. Może ktoś rozwinie temat i podzieli sie swoimi przeżyciami
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: QQg »
Ktoś już próbował kilka razy z różnych źródeł i może opisać?
Czytam posty i mam wrażenie, że powinienem osiągnąć coś więcej, niż 20 minut ciężkich powiek.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.