Teraz biorę rano klonazepam 2 mg i to poranne gówno się skończyło, chociaż cały dzień odczuwam lekki niepokój i stres.
Pytanie jest takie, czy nie biorąc alpry przez parę miesięcy przestanę być od niej uzależniony kiedy jednocześnie jem klona? Czy po prostu jestem wjebany w benzo już i teraz jest ok tylko dlatego że klona biorę?
Jesteś wjebany w benzo, zacznij odstawiać zanim wejdziesz w większe dawki. No i nie pij.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
20 października 2023zburzony pisze: Witam, wygląda na to że uzależniłem się od alpry, co rano budziłem się wystraszony, z bajzlem w głowie, ręce mi się trzęsły i jakieś prądy kopały. Brałem 2 mg albo piłem alko i mijało.
Teraz biorę rano klonazepam 2 mg i to poranne gówno się skończyło, chociaż cały dzień odczuwam lekki niepokój i stres.
Pytanie jest takie, czy nie biorąc alpry przez parę miesięcy przestanę być od niej uzależniony kiedy jednocześnie jem klona? Czy po prostu jestem wjebany w benzo już i teraz jest ok tylko dlatego że klona biorę?
Ile waliłeś tej alpry przez dzień? Jak ze snem? Masz problem z przespaniem całej nocy?
Nie pij alko bo to jeszcze bardziej rozjebie Ci gabe i później będziesz miał problem z tym, żeby złożyć sensowne zdanie.
Zredukuj te dawki do minimum a później rzuć to w pizdu. I przejdź na doraźne wrzucanie benzo.
Jeśli nie wiesz jak masz sam sobie z tym poradzić to idź do specjalisty. Zresztą...skoro masz alpre i clona to znaczy, że ktoś musi Ci przepisywać recepty. Więc powiedz jaka jest sytuacja póki nie jest jeszcze bardzo źle.
Myślę że wjebałem się ostatecznie przez dwa miesiące ostatnie, bo non stop piłem od rana i żarłem alpre dwa, trzy razy na dzień po 1 mg. Potem nagle zaczęło się to budzenie rano kompletnie rozpierdolonym, mega strach, trzęsawki itd. Alkohol pomagał od razu i to lepiej niż alpra. Teraz nie piję ale polepszyło się dopiero jak zacząłem klona wrzucać. Wiem że on długo działa i dlatego trzyma GABA na wodzy.
W sumie benzo jem już jakiś rok, dr wypisał mi wtedy oksazepam na trudny czas, pomagało, starałem się nie brać codziennie i był spokój. Zjebałem sprawę kiedy zacząłem na lewo alprę ogarniać I brać niedużo ale praktycznie bez przerw. Ciągle był problem z alkoholem ale te ostatnie 2 miesiące widać przesądziły sprawę.
Nigdy nie praktykowałem mixu benzo+alko. Chociaż zdarzało się strzelić 2-3 piwa jakieś 9-10h od przyjęcia dawki
W czwartek przyjąłem przed pracą 0.5mg i omg ale mnie ścięło. Nie bekotałem i nie robiłem przypału ale oczu prawie nie było mi widać, prawie zamknięte miałem.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.