ogólnie, jak się tyje / łapie niepotrzebne kalorie to jest znak, że coś się nie tak ... w życiu/diecie
Trzeba sobie usiąść na spokojnie ( albo przy kebabie ) i pomyśleć, co tu zrobić, zmienić aby mieć ciało ... zdrowsze.
Lub po prostu spalić trochę tkanki tłuszczowej ( czy tam pozbyć się "zbędnej" wody z organizmu )
"Rutyna to rzecz zgubna "
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Fuzja - D5
12 października 2023Mefistofeles1945 pisze: Ja próbowałem przeróżnych metod spalacze tłuszczu różne plastry nic nie pomagało po prostu to jest dla mnie coś niemożliwego zrzucić chociażby więcej niż 7 kg nigdy w życiu mi się nie udało ważą około 115 kg i mam cholerny problem ze zrzuceniem wagi.
Mam po prostu większy żołądek niż inni I wystający bebek i no za cholerę nie potrafię zrzucić więcej jak 7 kg ciężkie ćwiczenia fizyczne może nie tyle ciężkie co z wypłacanie tej wody całej jazda na rowerze gimnastyka siłownia basen nic nie pomaga po prostu nic od 20 lat ważę 115 kg przy wzroście 1,76 m Nie potrafię zrzucić nic nie wiem co bym musiał robić. Chyba jedynie operacja zmniejszenia żołądka o połowę ale ja się nie kwalifikuję ponieważ nieważne 158 kg i nie mam otyłości nadzwyczajnej tylko zwykłą otyłość brak słów nie pomaga nic na schudnięcie więc jak 7 kg w życiu nie schudłem to jest po prostu katorga w sensie takim że nie potrafią nic schudnąć nawet jakbym chciał bardzo się starał deficyt kaloryczny białko większe w diecie mniej tłuszczy jedzenie jedzenia mniej o połowę a czasami nawet i 3/4 nie daje mi nic więcej niż pięć góra sześć kilogramów i dalej się nie da ja nie wiem co jest grane ze mną ludzie.
Słuchaj, problem się kończy i zaczyna w głowie. Najlepiej redukcję zaczynać właśnie od siadania, wywnioskowania, dlaczego tyje, co daje mi te kalorie i co mógłbym na początku zmienić, aby łapać ich mniej. Tu nie chodzi o to, żeby jeść sałatę i zdrowe przekąski do końca życia. Nie tyje się z dnia na dzień i nie łapie masy. A przerażający jest fakt, że mamy w Polsce ogromny wskaźnik otyłości (z roku na rok większy).
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
14 października 2023FAMAS1980 pisze: Jedynie co genetycznie możemy mieć to sposób tycia. Jeden będzie tył tylko na brzuchu, a drugi równomiernie na ciele. Ja jestem w tak chujowej sytuacji że moja otyłość objawa się wielkim brzuchem, a w innych partiach brak tkanki tłuszczowej i wygląda to tragicznie, bo łapki takie szczupłe, zero tłuszczu, nogi akurat wyrzeźbione, bo dużo biegam, ale brzuch przy 82 kg dalej sporawy, ale już ostatnia prosta : )
Fuzja - D5
Próbowałeś wszystkiego oprócz liczenia i ważenia żywności ;)12 października 2023Mefistofeles1945 pisze: Ja próbowałem przeróżnych metod spalacze tłuszczu różne plastry nic nie pomagało po prostu to jest dla mnie coś niemożliwego zrzucić chociażby więcej niż 7 kg nigdy w życiu mi się nie udało ważą około 115 kg i mam cholerny problem ze zrzuceniem wagi.
Mam po prostu większy żołądek niż inni I wystający bebek i no za cholerę nie potrafię zrzucić więcej jak 7 kg ciężkie ćwiczenia fizyczne może nie tyle ciężkie co z wypłacanie tej wody całej jazda na rowerze gimnastyka siłownia basen nic nie pomaga po prostu nic od 20 lat ważę 115 kg przy wzroście 1,76 m Nie potrafię zrzucić nic nie wiem co bym musiał robić. Chyba jedynie operacja zmniejszenia żołądka o połowę ale ja się nie kwalifikuję ponieważ nieważne 158 kg i nie mam otyłości nadzwyczajnej tylko zwykłą otyłość brak słów nie pomaga nic na schudnięcie więc jak 7 kg w życiu nie schudłem to jest po prostu katorga w sensie takim że nie potrafią nic schudnąć nawet jakbym chciał bardzo się starał deficyt kaloryczny białko większe w diecie mniej tłuszczy jedzenie jedzenia mniej o połowę a czasami nawet i 3/4 nie daje mi nic więcej niż pięć góra sześć kilogramów i dalej się nie da ja nie wiem co jest grane ze mną ludzie.
Offtop / D5
Jak ma schudnąć kobieta, która je tylko gotowce, a jej zero kaloryczne to 1600? Placki ziemniaczane, coś słodkiego, czy nawet pierogi to już ¾ zapotrzebowania.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.