Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
ciśnienie nie wiem, puls wydymało według opowieści 208-220...
  • 192 / 5 / 0
Ciśnienie 210/120, puls ponad 160 - było to po teście pixy Gumijagoda w roku 2010 - popularnym produkcie z Kolekcjonera (zawierał atropinę i jakiś pirolidynoketon, prawdopodobnie MDPV, ewentualnie alfę pvp która wtedy debiutowała i kit wie co jeszcze). Jak działa weszła to trochę się zestresowałem że spid jest dość mocny a był to w sumie mój debiut ze stimami, pojawił się lekki chaos na bani i nieogar, no i postanowiłem zmierzyć - jak zobaczyłem wynik to trochę się przestraszyłem. Na szczęście testowaliśmy we dwóch z kumplem i szybko stres został nakierowany na odpowiednie tory i później bardziej jego pilnowałem %-D Kolega miał niewiele mniejszy wynik. Faza była super, zjazd potworny, ale wspominam z sentymentem.
  • 2812 / 364 / 0
O ile ciśnienie mam ok bo zazwyczaj 130/80 to puls szaleje mi nawet po 160 gdy leżę...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.