Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 779 / 51 / 1
Mam do was pytanie, jako, że niedługo idę na tatuaż. Jednak jestem w "sztosie" z pregabaliną.
I się zastanawiam jak zmniejszyć, napływ krwi. Tak, żeby mu nie utrudniać roboty.
Bo to, że wezmę pregabę jest pewne.

Mam propranolol, ale czy samo zmniejszenie tętna pomorze? A może podwędzić, jedną tabletkę na zmiejszenie ciśnienia z dziadka aptki.
Tylko ja nie znam się na tych lekach, czy onw pomagają odrazu?
Promienna Pregabalina– bogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 3245 / 625 / 0
Dwie osoby które można o to zapytać, to tatuator i lekarz.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 779 / 51 / 1
No wydaje mi się, że nie podbiję do lekarza z tekstem
Słucha wariaiacie, bo idę się dziabać i chcę sobie przyjąć dawkę rekreacyjną pregabaliny. Łyknąć propranololu, czy zawędzić dziadką jakąś tabletkę na zmniejszenie ciśnienia, co by mu zbyt ręka nie krwawiła? W sensie mi.. nie dziadkowi
Tatuator to już w ogóle wiedzy medycznej może nie posiadać.
Promienna Pregabalina– bogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 3245 / 625 / 0
Wogóle ja się dziarałem w studiu, i dlaczego mogło by być większe ciśnienie, jeśli tatuator zauważy większe krwawienie przy chyba większym ciśnieniu, to nie będzie dziarał na siłę, wogóle najlepiej to daj sobie spokój, po kiego rekreacja na czas robienia tatuażu, tu też trzeba się zastanowić.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 779 / 51 / 1
W pewnym sensie masz rację, może na siłę się doszukuję problemu.
Bo przecież już kiedyś ten sam tatuator robił mi tatuaż i uwaga, też byłem po predze.
Zawsze, chodzę na dziabę po chemi. Jak szyje mi dziabałem, to usypiałem na łóżku po alprze ;'p.
No, nie wiem taki mam swój styl bycia. Chemiczny chłopaczek.
Tylko ostatnio dopiero zwróciłem uwagę, że po predzę mogę mieć większe ciśnienie, bo i serce przyśpieszone.
Temu z takim pytaniem wyskoczyłem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji

Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.

Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.

Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat

Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.