Metadon to najprostszy chemicznie opioid – 6-(dimetyloamino)-4,4-difenyloheptan-3-on.
Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 171 / 6 / 0
Hej moi drodzy. Ja brałem z mietkiem wenlafaxine 150 mg i mianseryne 10 mg. Lekarka mówiła że to maksymalna dawka.
Czułem się dużo lepiej przy tym zestawie(jedyny antydepresant który działa na mnie bez skutków ubocznych, próbowałem prawie wszystkich.) Pomogło mi to wyzerować metadon i wtedy wszedłem na 225 wenli i 30 mirtazepiny. Zszedłem że 100 do 40 w ponad tydzień dobrze się czując. Od 40 zszedłem do zera od razu. Miałem czas na skręta, nie chciałem schodzić z 40 w dół bo raz już zszedłem do 5 i zacząłem znowu brać więcej. Także jak ktoś z was się źle czuje to nie powinien się obawiać, rozmawiałem z kilkoma lekarzami od uzależnień w Anglii i se Francji gdzie teraz mieszkam i mówili że nie ma problemu żeby łączyć metadon z SSRI czy wenla oby nie za dużo ;)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.