Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
18 września 2023Associazione pisze: Czwarty dzień CT po kilku miesiącach brania w dawce 1-1.5g dziennie. Jest ciezko nie powiem, ale jakoś się trzymam. Psychicznie jest w miarę, natomiast fizycznie jest dość ciezko. W zasadzie to 90 proc czasu leżę w łóżku, strasznie kręci mi się w głowie. Mam nadzieje, ze teraz będzie tylko lepiej…
Jak się trzymasz teraz?
26 września 2023politykier pisze: Pregabalina w kwestii snu dIala podobnie. Mega realistycNe any dotyczace twoich do.GHB. najwiekszych obaw I lekow.
Do tego w zeszlym tygodniu mialem swap razy swiadomy sen a wcczoraj falszywe przebudzenie biore na noc 450mg. Pozdrawaiam
Jesteś grubo wjebana na moje oko i zacznij hamować póki jeszcze da radę (o ile da radę).
ten lek nie jest dobrze zbadany moim zdaniem, blokuje kanaly wapniowe ktore z jakiegos powodu wyewoluowały (jak to sie pisze)
sny, a raczej silniejsze mary senne ze slandermanem, to typowe objawy odstawienne,
wazna rzecz - one trwaja tylko pare dni, NIE WIECZNOŚĆ! warto wytrzymac?
to sobie sami odpowiedzcie
26 września 2023Abstract1 pisze:CT z dawki 1,5 mg dziennie? Ile miesięcy dokładnie leciały stale takie dawki?18 września 2023Associazione pisze: Czwarty dzień CT po kilku miesiącach brania w dawce 1-1.5g dziennie. Jest ciezko nie powiem, ale jakoś się trzymam. Psychicznie jest w miarę, natomiast fizycznie jest dość ciezko. W zasadzie to 90 proc czasu leżę w łóżku, strasznie kręci mi się w głowie. Mam nadzieje, ze teraz będzie tylko lepiej…
Jak się trzymasz teraz?
Jestem teraz na dawce dziennej 600mg i tej dawki się trzymam. Czuje się w porządku, swoją drogą tak jak już tu było wspominane, tolerka na prege tak jak szybko rośnie, tak też szybko ustępuje - po tygodniu nie brania leku czułem znaczącą poprawę już po małych dawkach.
Ja probowalam morfy i bupry, heroiny nie, a to pregabalina jest dla mnie jednym z najprzyjemniejszych narko.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.