Jakoś 00:45 odcięło mi głowę dosłownie straszny szczękościsk wręcz nie do zniesienia i bol głowy
Przy czym tracenie świadomości jakoś 3 min i tak wkoło koło 2 odcięło mnie już masakrycznie … nie pamietam nic a nagle otworzyłem oczy w hotelu jakoś 6:15 wróciła mi świadomość, myśle ze napewno ktoś czegoś mi dosypał do piwa które kończyłem ….
Jak myślicie co to moglo być ?
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Słuchaj to mogła być również wina tego władka ja tak mam że jak pochlebne nawet niedużo to potrafi mnie odciąć na dobrą godzinę kumple gadali że siedziałem w loży i bełkotałem coś do siebie xD
Ale z reguły wlewałem tyle alkoholu że nic więcej nie musiałem brać i i tak mnie na godzinkę odcinało.
Tylko tu piszesz że Cię odcieło na od 2giej do 6:15 to jest ponad cztery godziny albo ktoś Ci czegoś dosypał albo innego wyjaśnienia nie ma stawiam na ghb lub pigułka gwałtu.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Wóda ze ścierwem potrafi tak zadziałać na zmęczony organizm.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.