Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 431 / 23 / 0
09 września 202300Kubson00 pisze:
Dobra, potrzebuje jeszcze pomocy bo się wpierdoliłem. Także wale wenle 150-150-0 , prege 150-0-300 od 6 miechów i z 10 dni temu zacząłem znów romansować z baklofenem w dawkach 100-125-150. Trochę oral trochę snif. Pół roku nie brałem żadnych rekreacyjnych tematów i się odpaliłem jak tylko poczułem przyjemną banię. Jeszcze nigdy mnie tak baclofen nie kopał jak teraz. A waliłem go setki razy. Ale do brzegu.. Dzisiaj próbowałem odstawić ale skręt nie do wytrzymania, samopoczucie na maksa chujowe, drgawki no dramat. Także musiałem przypierdolić. Czy spierdoliłem sobie własnie kurację wenlafaksyną ? Nie wiem co teraz robić.

Nie wiem co Ci powiedzieć na temat wenlaflaksyny ale jak bierzes jej 300 mg na dobę i do tego dużą dawkę pregi to nie dziw się że musisz zażywać tak wysokie dawki baklofenu... 300 mg wenlaflaksyny plus prega blokuje receptory i baklofen w niższych dawkach by nie działał a teraz i tak słabiej działa... Musisz wybrać albo niższa dawka innych leków i baklofenu albo stawiasz na kurację Wenlaflaksyna...
  • 3455 / 555 / 2
09 września 2023Wenla pisze:
Jestem na wenlafaksynie już ponad pół roku, obecnie dawka 225mg, zaczynałem od najniższej. Jeśli chodzi o uczucia to bardzo mi pomaga ale wciąż mam problemu by komunikować się na żywo z ludźmi. Obecnie, po pracy często łącze to z alkoholem, 4 piwa i faza jest wyśmienita jednak bardzo mało z tego pamiętam. Ktoś ma podobnie?
Ta. Z alkoholem wenla ścina i nic nie pamiętam.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 5 / 0
Siema , słuchajcie po klomipramine mam poty za dnia nie stej ziemi , pytanie teraz takie czy jeśli lekarz by mi zmienił na wenlafaksyne 75mg dziennie czy te poty by przeszły bądź się zmniejszyły ?? Z góry dziękuje za odpowiedz .
  • 960 / 176 / 0
@Dcccd jestem na 225mg wenlafaksyny i mam ten sam problem.Nie ważne jaki wysiłek a że mnie się leje strumieniami.Ty może akurat tego nie będziesz miał,zwłaszcza na tak małej dawce.
  • 3 / / 0
12, 13, 14 września rozpocząłem leczenie wenflaksyną (velaxin er 37.5mg). 15 września nie wziąłem leku. Od jakoś 20 do 4 rano przerobiłem ~1200mg 4mmc w różnych dawkach. Ogólnie to jakby prawie wgl na mnie nie zadziałało. Na pewno nie tak jak działała ta sama substancja w czerwcu np. gdzie czułem się tak jak po tej substancji powinno, a nie praktycznie zero efektów. Czym to może być spowodowane? Jak nie będe brał leku również dzisiaj 16 września (sobota), to mef zadziała na mnie lepiej wieczorem? Jak wróce do leku w poniedziałek powinno być git czy taka przerwa w braniu spowoduje, że zrobi mi się tolerka i nie będzie działał?
  • 927 / 289 / 5
@teramakota wenla raczej nie wpłynęła na działanie tego czegoś. Moim zdaniem winę należy zrzucić na temat, musiałeś mieć wyjątków słabe gówno.
Łączenie dobrego 4mmc z wenla może mieć efekty jak spłycenie doznań i zs ale nie zniesienie efektów.
To towar musiał być slaby.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 3455 / 555 / 2
Ja kruszę te jebane kuleczki na pył i wciągam nosem %-D
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 960 / 176 / 0
@Mefistofeles1945 jest gdzieś temat jak ktoś próbował tej drogi podania i nos mu cały spuchł w środku czy coś ale nie była to wenla.Ciekawe czy taka droga podania nie wpływa na okres półtrwania?Bierzesz dwie dawki?Pamiętam jak kiedyś pół tabletki przeciąłem ta kulkę co w środku siedzi i zrobiło się szybkie uwalnianie.Po 3-4h od zażycia zalały mnie poty i czułem mega uderzenie serotoniny.
  • 3455 / 555 / 2
Jedną 150 rano normalnie oral a drugą kruszę i sniff.
  • 3 / / 0
16 września 2023Detronizator2 pisze:
@teramakota wenla raczej nie wpłynęła na działanie tego czegoś. Moim zdaniem winę należy zrzucić na temat, musiałeś mieć wyjątków słabe gówno.
Łączenie dobrego 4mmc z wenla może mieć efekty jak spłycenie doznań i zs ale nie zniesienie efektów.
To towar musiał być slaby.
@Detronizator2 To był temat z dn taki z wyższej półki i miał opinii sporo, że dojebany i że faktycznie jak z 2010 kamien jest pisali ludzie. Także dalej szukam przyczyny dlaczego nie czułem praktycznie nic po takiej ilości w jedną noc
ODPOWIEDZ
Newsy
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.