Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 755 / 436 / 0
Sa jakies przeciwskazania i interakcje, zeby laczyc to z wenlafaksyna?
  • 425 / 50 / 0
Wychodzi on jakos na narkotestach?
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1344 / 145 / 8
wcinam fluoksetyne od paru miechów, zaciekawiłem się nootropami i kupiłem fenylo i coluracetam od szwajcara ( drogo ale jakość b.dobra). zacząłem test od fenylo i per serving jest 75mg, była miareczka, podałem to sobie pod język. na chwilę obecną widzę pełniejsze kolory, jakby barwy się nasyciły, podobny efekt miałem po benzo, jest lekki spid i poprawa humoru, faktycznie odczuwam mniej lęków, działanie nie nachalne. zobaczymy jak testy wyjdą w następnych dniach.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 52 / 8 / 0
25 września 2023Rs3mati pisze:
Wychodzi on jakos na narkotestach?
Na jakichże znów narkotestach, to nie jest substancja kontrolowana
  • 425 / 50 / 0
Dzisiaj wlatuje pierwsza dawka, jest sens to brac dzisiaj jak cytokolina przyjdzie mi dopiero jutro? Czym podbijacie dzialanie tego specyfiku? Gdzies w czelusciach forum wyczytalem ze fluoksetyna moze sie nadac a tak sie sklada ze mam akurat zapas. I jako ze nie moge nigdxie znalezc info to myslicie ze lepiej odstawic ashwe i dhea czy nie bedzie raczej zadnej interakcji?
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 998 / 269 / 0
@Rs3mati

Nie będzie interakcji! Nie czekaj na cholinę, tylko wal śmiało. Cholina to bardziej pod noopept jest i inne.
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 880 / 363 / 6
@KavonPL ten związek ma takie różne działanie na ludzi że ciężko powiedzieć "w ogólności". Nie jest to typowy środek do zastępowania fenibutu, ale może pomóc. Spróbuj i daj znać.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 52 / 8 / 0
Na szczęście fenibutu już nie jem zastąpiłem go meliską i medytacją co do hydrazydu fenylopiracetamu jest za drogi, miałem sample jak mówiłem dostałem chyba 3 tabletki po 150mg lub 100mg nie pamiętam, działanie fenylopiracetamu wiadomo na acetylocholine, ma specyficzne wlasciwosci ukrwienia mózgu, co wazne działa na NMDA czyli znosi stany depresyjne i w ten sposób mógłby pomóc w uzależnieniach zwłaszcza że jeszcze mocno wyrzuca dopamine wiadomo fenibut moze zezrec ją, fenibut tez niszczy gospodarke GABA u niektórych a fenylopiracetam działa antylękowo bardzo dobrze i to na rózne sposoby, miałem pewnego rodzaju hipertrzeźwość po tym racetamie dodam że fenibut też ma działanie nootropowe tylko połaczone z silną modulacją GABA ogólnie nootropy leczą overthinking tez więc chwale sobie je.
  • 37 / 6 / 0
Ludzie mają podstawowe niedobory, jakieś awitaminozy i marudzą że różne towary na nich nie działają, to zabawne. Mnie czesze jak złoto, już drugą paczkę wcinam :). Fenylopiracetam to mój ulubiony nootrop dodający mocy sprawczej.
  • 5073 / 869 / 0
Jutro wpadnie tescik fenylo od zion labsa od pana z allegro lokalnie
Nie jadłem tego z 5 lat
Zobaczymy czy działa
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.