Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 68 / 16 / 0
Zdecydowanie pierwsze razy z MDMA podczas, których sam nie rozumiesz dlaczego jest w tobie tyle miłości i szczęścia. Przy LSD euforia nie jest wymuszona, bierze się z powiedzmy normalnych rzeczy, czujesz wielką euforie poznawczą, cały świat ciebie zaskakuje.
  • 111 / 36 / 0
Pierwszy raz z MDMA, te klatkowanie obrazu, albo jak nagle wszystko przyśpieszyło+ mega empatia.

Fajna euforia występuje również przy DXM, polecam wszystkim 3 plateau, tylko no wiadomo, trzeba być już trochę doświadczonym z dexterem.
Uwaga! Użytkownik Wariat99 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1020 / 244 / 0
alfa wapo!
  • 81 / 35 / 0
4 do M do M do C.

W związku z tym, że to tematy merytoryczne — gorąca prośba. Proszę, aby następnym razem napisać coś więcej niż tylko nazwę najbardziej euforyzującego narkotyku. Kolejne takie szczątkowe posty będą trafiały do kosza, nadużywanie ich i ponawianie takich dyskusji "szczątkowych" — karane warnem do licznika. Sam fakt, że jesteś już doświadczonym użytkownikiem forum (+30 postów) zapewne znasz zasady tutaj panujące. / D5.
Uwaga! Użytkownik bigfkinglizzy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 50 / 0
Zdecydowanie mefedron, ten DXM nie daje wogole zadnej euforii, zżarłem ostatnio cale pudlo Acodinu i co? I nic, tylko delikatnie zachwiany chod cos jakbym strzelił browar moze 10. Jeszcze mi benzo przychodzi na mysl ale to tylko przy kilku pierwszych razach z wiekszymi dawkami, pozniej juz lipa
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / 6 / 0
Moim zdaniem MDMA z mefedronem miałem tylko jak wziąłem to pierwszy raz po prostu bajka,później już nie było tego efektu WOW.
  • 3455 / 563 / 2
3-MMC WHITE CRYSTAL

W związku z tym, że to tematy merytoryczne — gorąca prośba. Proszę, aby następnym razem napisać coś więcej niż tylko nazwę najbardziej euforyzującego narkotyku. Kolejne takie szczątkowe posty będą trafiały do kosza, nadużywanie ich i ponawianie takich dyskusji "szczątkowych" — karane warnem do licznika/ D5.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 510 / 71 / 0
oczywiscie ze vapowane meth. nic nigdy nie dało mi takiego kurewskiego god mode polaczonego z czystym szaleństwem i dosłownie rzeką dopaminy. nie sądziłem, że można osiągnąć narkotykami taki stan, mimo że po kilku dniach ciągu myślałem że już nie wykrzesam z siebie dopaminy - buch i powykręcany jak na początku, piękna sprawa. MDMA to przy tym tabletki nasenne, a przy waleniu vapo i nosem az powtarzalem momentami o kurwa co sie dzieje, jest pieknie, i to wrazenie ze wszystko jest na cycus glancus hehe
  • 2532 / 602 / 0
02 września 2023Rs3mati pisze:
Zdecydowanie mefedron, ten DXM nie daje wogole zadnej euforii, zżarłem ostatnio cale pudlo Acodinu i co? I nic, tylko delikatnie zachwiany chod cos jakbym strzelił browar moze 10. Jeszcze mi benzo przychodzi na mysl ale to tylko przy kilku pierwszych razach z wiekszymi dawkami, pozniej juz lipa
Oczywiście że DXM daje euforie i to całkiem sporą.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5979 / 1234 / 43
Dobrze wspominam mix giebla i kokainy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.