Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 68 / 16 / 0
Zdecydowanie pierwsze razy z MDMA podczas, których sam nie rozumiesz dlaczego jest w tobie tyle miłości i szczęścia. Przy LSD euforia nie jest wymuszona, bierze się z powiedzmy normalnych rzeczy, czujesz wielką euforie poznawczą, cały świat ciebie zaskakuje.
  • 111 / 36 / 0
Pierwszy raz z MDMA, te klatkowanie obrazu, albo jak nagle wszystko przyśpieszyło+ mega empatia.

Fajna euforia występuje również przy DXM, polecam wszystkim 3 plateau, tylko no wiadomo, trzeba być już trochę doświadczonym z dexterem.
Uwaga! Użytkownik Wariat99 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 912 / 225 / 0
alfa wapo!
  • 81 / 35 / 0
4 do M do M do C.

W związku z tym, że to tematy merytoryczne — gorąca prośba. Proszę, aby następnym razem napisać coś więcej niż tylko nazwę najbardziej euforyzującego narkotyku. Kolejne takie szczątkowe posty będą trafiały do kosza, nadużywanie ich i ponawianie takich dyskusji "szczątkowych" — karane warnem do licznika. Sam fakt, że jesteś już doświadczonym użytkownikiem forum (+30 postów) zapewne znasz zasady tutaj panujące. / D5.
Uwaga! Użytkownik bigfkinglizzy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 50 / 0
Zdecydowanie mefedron, ten DXM nie daje wogole zadnej euforii, zżarłem ostatnio cale pudlo Acodinu i co? I nic, tylko delikatnie zachwiany chod cos jakbym strzelił browar moze 10. Jeszcze mi benzo przychodzi na mysl ale to tylko przy kilku pierwszych razach z wiekszymi dawkami, pozniej juz lipa
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / 6 / 0
Moim zdaniem MDMA z mefedronem miałem tylko jak wziąłem to pierwszy raz po prostu bajka,później już nie było tego efektu WOW.
  • 3455 / 557 / 2
3-MMC WHITE CRYSTAL

W związku z tym, że to tematy merytoryczne — gorąca prośba. Proszę, aby następnym razem napisać coś więcej niż tylko nazwę najbardziej euforyzującego narkotyku. Kolejne takie szczątkowe posty będą trafiały do kosza, nadużywanie ich i ponawianie takich dyskusji "szczątkowych" — karane warnem do licznika/ D5.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 468 / 60 / 0
oczywiscie ze vapowane meth. nic nigdy nie dało mi takiego kurewskiego god mode polaczonego z czystym szaleństwem i dosłownie rzeką dopaminy. nie sądziłem, że można osiągnąć narkotykami taki stan, mimo że po kilku dniach ciągu myślałem że już nie wykrzesam z siebie dopaminy - buch i powykręcany jak na początku, piękna sprawa. MDMA to przy tym tabletki nasenne, a przy waleniu vapo i nosem az powtarzalem momentami o kurwa co sie dzieje, jest pieknie, i to wrazenie ze wszystko jest na cycus glancus hehe
  • 2532 / 601 / 0
02 września 2023Rs3mati pisze:
Zdecydowanie mefedron, ten DXM nie daje wogole zadnej euforii, zżarłem ostatnio cale pudlo Acodinu i co? I nic, tylko delikatnie zachwiany chod cos jakbym strzelił browar moze 10. Jeszcze mi benzo przychodzi na mysl ale to tylko przy kilku pierwszych razach z wiekszymi dawkami, pozniej juz lipa
Oczywiście że DXM daje euforie i to całkiem sporą.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5818 / 1204 / 43
Dobrze wspominam mix giebla i kokainy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.