Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 509 / 195 / 1
2.Skład to jakieś ekstrakty roślin i to wątpliwej jakości. W dodatku brak wiarygodnych badań o działaniu anabolicznym wbrew opisom na sklepach.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 425 / 50 / 0
2. Jak wyzej, sklad wyglada jakos smiesznie a dane na stronie maja wyssane z sufitu xd od siebie na podbicie tescia bez biegania po lekarzach czy dilach polecam dhea, po dwoch miesiacach suplementacji 50mg widac efekty choc byly one widoczne juz po miesiacu, oczywiscie sa to delikatne lecz wyraznie zauwazalne efekty, do omki, metki czy sarmów jednak jest daleko. Zimne prysznice, nofap, dobra dieta, odpowiednia ilosc snu i cos na obnizenie kortyzolu np ashwa tez jest pomocna co do anabolikow to na poczatek bierz kreatyne i bialko, unikaj katabolikow np alkohol i do roku powinienes miec fajne efekty.
Ogólnie jak zaczynasz na silownii to siegaj tylko po sprawdzone suplementy sprawdzonych marek. Wiekszosc tych np wspanialych spalaczy tluszczu czy boosterow tescia jest rownie "prawdziwe" co dziewczyny w okolicy na pomaranczowym yt co chca przygody na jedna noc a np mass gainery czy przedtreningowki moze i sa spoko ale duzo oszczedniej wychodzi kupic te suple osobno i sobie wymieszac i nie jest to nawet lvl ekstrakcji antidolu tylko sypanie sobie przedtreningowki z +/- 3 puszek do szklanki z woda zamiast picia gotowej, to samo z gainerami
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 1 / 0
Siłowo juz trenuje z 2 lata bedzie i w mojej suplementacji obok dobrej diety zawsze było bialko, kreatyna i przedtreningowka. Pytanie o testosterol dlatwgo ze dostalem za darmo i po prostu jestem ciekawy. A co do prysznicy wole ciepłe ;).
  • 425 / 50 / 0
0.05g dhea, 5g kreatyny, 5g cytruliny, 20g wpc, 0.2g kofeiny, 0.7g ashwy, 6g tauryny taki mix świetnie się sprawdzał przez dwa miesiące a teraz czuje się jak gowno w proszku i nie mam na nic siły zarówno fizycznie jak i psychicznie, macie jakiś pomysł co mogę śmiecić
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 50 / 0
*zmienić
  • 3245 / 622 / 0
Może występuje u Ciebie taki niuans że na powerze odżywkowym zbytnio intensywny trening robiłeś i akurat dwa miesiące tak zmęczyłeś mięśnie że potrzebują regeneracji a nie stymulacji i jest odmowa.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 50 / 0
Tez tak myślałem to zrobiłem sobie dwa tygodnie całkowitej przerwy, wróciłem na silke pare dni temu ale jest tylko gorzej
  • 9479 / 1865 / 2
20 sierpnia 2023Rs3mati pisze:
0.05g dhea, 5g kreatyny, 5g cytruliny, 20g wpc, 0.2g kofeiny, 0.7g ashwy, 6g tauryny taki mix świetnie się sprawdzał przez dwa miesiące a teraz czuje się jak gowno w proszku i nie mam na nic siły zarówno fizycznie jak i psychicznie, macie jakiś pomysł co mogę śmiecić
Jeśli przerwa nic nie dała ta...
1) zrób sobie badania. Pełna morfologia + żelazo + ferrytyna + testosteron (tylko z testem sprawdź no nigdy nie pamiętam czy wolny czy całkowity się bada) + cukier
2) ściągnij sobie aplikacje fitatu. Policz sobie zapotrzebowanie kaloryczne. Do niego dołóż te 500kcal. Następnie policz ile jesz kalorii.
3) przesledz sobie procesy regeneracyjne - czy nie ma za dużo stresu, czy śpisz te 7-8 godzin itd.
4) zmień sobie system treningowy. Mnie np mocno nie służy Push Pull. I muszę kombinować z fbw i kombinować, bo np na jednym treningu jak robię pociąganie, martwy i wiosłowanie to 2 dni do siebie dochodzę.
5) aż wreszcie sprawdź i poczytaj jak może wyglądać samopoczucie przy dostawcę DHEA.

Możesz zmienić wszystko na raz ale jednak lepiej punktowo zmieniać. Chyba, że np trening od +3 mies masz podobny albo źle śpisz to musisz i to i to ogarnąć.
Jeśli śpisz źle to zastanów się nad suplementacja melatoniny + waleriany + rumianku
Jeśli wyniki wyjdą idealnie a pozmieniasz wszystko to warto podbić do jakiegoś dobrego trenera np Seby Kota albo lekarza, bo może to być np kwestia neurologiczna.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 425 / 50 / 0
@Stteetart
1. Badałem się miesiąc-dwa temu na te same objawy to nic niepokojącego nie wyszło, później chodząc na silke i biorąc suple zaczęło się poprawiać aż do jakoś teraz gdzie znowu jest beznadziejnie
2. Właśnie mam ta apkę, węgle, tłuszcze i białko w normie i nadwyżka kaloryczna wiec jedząc zdrowo w 3 miesiące przytyłem jakoś ponad 5 kilo (zamierzony efekt)
3. Odkąd zrobiłem ta cała przerwę zaczalem tez dbać o sen min 7h i ashwa przed, także min 1 dzień w tygodniu przerwy od siłowni wiec pod tym względem jest ok, co do stresu to pomimo ashwy czy tauryny zaczynam go odczuwać niby delikatnie ale dosadnie tak ze nawet alpra czy klon nic nie daje ale tu myśle ze musiałbym najpierw załatwić przyczynę stresu a nie łatać skutki
4. Słuszna uwaga, od poczatku mam ten sam i może rzeczywiście dobrze by było coś zmienić
5. Tak patrząc co piszą o niedoborze i nadmiarze to chyba biorąc 50mg nadal mam niedobór
6. Z trenerem nie mam problemu ale nie wiem czy lekarzom po raz n-ty zaufam jak caly czas wypisują losowe leki z sufitu które bardziej szkodzą niż pomagają np kilka miesięcy temu na te same objawy dostałem fluoksetyne która miała mnie pobudzić do działania a przez całe 2 miesiące brania wyglądałem jak półżywy ze biorąc tylko fluoksetyne w robocie się pytali o namiary na dilera a zasnąć potrafiłem o dowolnej porze i spać po kilkanaście godzin
  • 930 / 169 / 0
@Stteetart
4) zmień sobie system treningowy. Mnie np mocno nie służy Push Pull. I muszę kombinować z fbw i kombinować, bo np na jednym treningu jak robię pociąganie, martwy i wiosłowanie to 2 dni do siebie dochodzę.
Tak ci doradzili ci twoi trenerzy co tak siedzą tyle lat w tej branży? xDDDD że klepiesz drążek, martwy i wiosło w jednym treningu? xD hahahaha :D Nie męcz tak pleców na jednym treningu, bo ci to wyjdzie mocno bokiem.. No ale twoje zdrowie, twoje ciało tylko nie powielaj takich glupot tutaj, bo jeszcze ktoś będzie powtarzał po tobie takie cuda i krzywdę sobie zrobi.
@Rs3mati , może potrzebujesz całkowitej zmiany treningu i dłuższego odpoczynku? Możliwe że też się zajeżdżasz na treningach. Ty chcesz schudnąć, przytyć, utrzymujesz wagę? Zrób sobie reset taki 2 tygodniowy. Odpocznij w tym czasie, dopnij zdrową dietę i możesz nawet zrezygnować na ten czas z treningów siłowych aby zobaczyć czy się polepszy. Gdyby ci przeszło to znaczy że za mocno ciśniesz na siłce :) A tak to może jeszcze raz badania? zrób może w jakiejś prywatnej klinice, bo te publiczne to szkoda gadać. Ja miałem podobne objawy i u mnie było po prostu przeciążenie. Robione prawie 200 km biegania w miesiącu plus 3-4 treningi siłowe FBW plus słaba dieta. Zrobiłem taki reset, podbiłem kalorie, bieganie zostawiłem jakie było, tylko że treningi siłowe zmodyfikowałem że po prostu zacząłem rzucać mniejsze ciężary i dało to świetny efekt, bo beznadziejne objawy minęły, a i siła poszła ładnie do przodu i waga jak i obwody też.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.

Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.