sprawdzone przeze mnie wersje modafinilu jak od kogoś kupujecie to np. lab HAB Pharma pod nazwą MODVIGIL albo pod nazwą rapofil-200 lab shree venkatesh.
Modafinil działający kupicie w rupharma / cosmicnootropic albo od meldonium na fb
ps. ja tab'sa 200mg dzieliłem na pół i po tym jak wziąłem 100mg to następnym razem wziąłem ćwiartkę bo 100 mnie za bardzo klepała
Chyba nie znajdziesz alternatywy, ja na moda wydaję około 7 stówek miesięcznie i trudno, za zdrowie czasami słono się płaci :(
No wiem, że się płaci, płacę i będę płacił przynajmniej na razie, ale wolałbym mniej. To jaką Ty dawkę bierzesz, że 700 zł? 500 mg dziennie?
19 sierpnia 2023GermanskiOprawca pisze: @epiphone
Chyba nie znajdziesz alternatywy, ja na moda wydaję około 7 stówek miesięcznie i trudno, za zdrowie czasami słono się płaci :(
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.