4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2534 / 595 / 0
Nie no,że trzeba zrobić jak najdrobiej to wiadomo.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / 8 / 0
21 lipca 2023jokerthc pisze:
20 lipca 2023Atropolamine pisze:
Wgl o jakich my pierdołach piszemy boże %-D filozofia wielka kurwa XD
Niby pierdoły, ale niektórzy walą grube pasy ze źle pokruszonego materiału, nierzadko w jedną dziurę, wciągając szczura błyskawicznie i na dodatek przez banknot to wtedy okazuje się, że te szczegóły mają spory wpływ na efekt końcowy.
Tak, i tez sam tak zaczynałem, że wciągałem na pełnej kurwie i faktycznie spora cześć tematu leciała prosto w gardło wiec ani nie było dobrego sniffa ani dobrego orala i wychodziła z tego jedna wielka kupa. Teraz sniff jest delikatny i spokojny i wszystko ląduje tam gdzie ma lądować. Do tego dokładne kruszenie to już ceremonia, której nie mogę pominąć.
  • 158 / 45 / 0
@Fr34k Ty zaczynałeś i szybko wyciągnąłeś wnioski, a ja widziałem zawodników teoretycznie doświadczonych, którzy taką manianę odwalali, że szkoda gadać.
  • 5774 / 1182 / 43
Przede wszystkim każdy powinien mieć swój snifer.
Jakikolwiek banknot odpada.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3245 / 617 / 0
Chyba że dolar :-)
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / 8 / 0
25 lipca 2023jokerthc pisze:
@Fr34k Ty zaczynałeś i szybko wyciągnąłeś wnioski, a ja widziałem zawodników teoretycznie doświadczonych, którzy taką manianę odwalali, że szkoda gadać.
No ja jak mam zamiar sniffować teraz to przed całym procederem idę do kuchni, otwieram szufladę i kulturalnie wyciągam z niej słomkę przyciętą na wymiar :-) Nie ma odpierdalania ze zwijaniem pieniędzy choć nie mowie, ze sie nie zdażało ale to w wyjątkowych okolicznosciach.
  • 7 / / 0
Witam może to nie do końca idealny temat by zapytać o to lecz ma powiazanie a więc zapytam co myślicie ja ten temat i uważacie jak wiecie istnieje możliwość mówię teraz poza cpaniem że w trakcie np. Wiercenia betonu powstają mikro pyłki na tyle małe że podczas zaciągnięcia ich nosem mogą dostać się do płuc i nie tylko w przypadku takiego Wiercenia też np z włókna szklanego lub inne a moje pytanie jest takie kruszę krysztal w moździerzu zawsze dobrze skruszony na pyłek moje pytanie czy taki krysztal również może dostać się do płuc ponieważ czasami po wciągnięciu większej kreski z dobrze skruszonego tematu odczuwam delikatne kłócić w klatce
  • 368 / 109 / 0
Ogólnie kłucie w klatce piersiowej to dość niepokojący objaw przy zażywaniu substancji która zwiększa ciśnienie , może to oznaczać że coś z sercem/krążeniem jest nie tak po zażyciu
"Life pain always sexy"
  • 7 / / 0
Z sercem i krążeniem wszystko jest okey jednocześnie dzieje się to tuż po wciągnięciu i trwa może do 2 minut i podkreślam że nie zawsze też się to dzieje wychodze z założenia że chodzi też o to jaki krysztal był co mam na myśli z mojego doświadczenia były takie co się bardziej w proch skruszały a inne jakoś niby też proch ale nie to samo o ile zrozumiała jest moja wypowiedz xD dlatego też nie mówimy tu o tym gdy substancja zaczyna działać i zwiększa te ciśnienie a jest dopiero co wciągnięta
  • 2 / 2 / 0
osobiście polecam plastikową słomkę wielokrotnego użytku, wystarczy dociąć i pizgała gotowa. same plusy: nie gniecie ani się nie niszczy, można ją myć i nie jest jednorazowa, czyli przyjazna naturze ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.