Noopept + Sunifiram + Magnez + kofeina + No i teraz pytanie, mam całe opakowanie lecytyny, może być zamiast choliny? Bo gdzieś ktoś proponował do podobnego mixu właśnie lecytyne, ale wolę dopytać. I Jakie dawki mniej więcej jeść? Będę wrzucał jeszcze jakieś witaminki.
Pytanie o ewentualne niechciane interakcje : Codziennie rano 300mg wenlafaksyna + 300mg Pregabalina, będzie się gryźć? Z Góry dziękuje za odpowiedź :)
Pytanie drugie. Bo wszędzie pisze że sirdalud działa depresyjnie na OUN, ale w jakim sensie? pytam o to czy będzie miał Tyzanidyna jakikolwiek wpływ na np. trpia LSD? Bo tak na chłopski (mój) rozum patrząc to skoro działa depresyjnie to powinien osłabić działanie, ale o ile rozumiałbym to działanie przy sigma 1 ale Tyzanidyna działa tylko na sigma 2. Jak Tyzanidyna wpłynie na działanie LSD lub innych psychodelików/stymulantów?
Wiem że pytanie nie należy do łatwych ale fakt że autorem wątku jest Dexpl zachęcił mnie do zadanie tego pytanie. Liczę że ktoś się znajdzie kto wie i pomoże. Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi,
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Ps pregabalina to nie neuroleptyk
W miarę możliwości prosze o usunięcie tego posta oraz postscriptum z mojego poprzedniego posta.
@Kurwaale, jak najbardziej możesz łączyć chlora z hydro.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.