Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 470 / 43 / 0
Bralem jakies kolo 100 sortow browna i zauważyłem zależność że im mocniej wali octem tym mocniejszy hel. Z kolei jak nie pachnie prawie wcale octem to wtedy dostawalem syf.
Chyba chodzi o to że przy syntezie sie wytwarza ten zapach a jak go mniej to znaczy że towar mocniej pocięty.
Chociaż raz mialem bezowy bez zapachu i klepał fest. Ale chyba na fencie z angli był bo działał dziwnie mega usypiajaco.

2 sprawa też zauwazyliście że , każdym miesiącem hel nie daje już prawie żadnej opio eufori, ogólnie jest mniej przyjemny,.na ciało to wgl nie wchodzi( chodzi o miękkie nogi, po PST było to mega). Nie pomagaja nawet przerwy po pare miechów.
Czy to ogólnie spadek jakości towaru globalnie czy ta cholerna tolerka tak dziŁa że i po 10 latach bez igly nie będzie jak dawniej?
  • 1067 / 205 / 0
Ja od około 5ciu lat tylko pale , a jak jest dobry sort to i tak rozjebie i tak, np dzisiaj nie mogę sobie poradzić z noodem , normalnie na siedząco usypiam. Zmień dostawce
I don't do drugs. I am drugs.
  • 109 / 20 / 0
:hel: Siema, jak tam u Was sytuacja? Ciekawe czy zmiany na rynku nas czekają? Talibowie ogarnęli w rok, to czego Amerykańce przez 10 lat nie mogli. Produkcja opium została w Afganistanie praktycznie wyzerowana. A to chyba był główny producent przynajmniej na Europę. Jakie macie poglądy na sprawę? Podobno zapasy są duże, ale wcześniej czy później się skończą. Z tego co wiem to Turcja i Iran raczej nie uprawiały własnego opium i z tego afgańskiego robili swój hel... :hel:
:liść:Wchodź na dach, łap promienie słońca, z tej perspektywy inaczej ziemia wygląda... :liść:
  • 8 / 2 / 0
Coś z tym zapachem octu zdecydowanie jest, ja palac mam też wrażenie, że im mniej czerwonawy kolor tym większe szanse na coś lepszego. Co nie zmienia faktu, że przynajmniej na Pradze to jak dla mnie jest max 6/10, a mimo znajomych na programach, to wszyscy i tak chodzą tam i nie mam pomysłu na inne źródełko...
  • 3455 / 556 / 2
Weźcie dajcie sobie spokój z tą heroiną du*a nie hera Afgan splajtował już wolę skruszyć od psychiatry wenle i mieć fazę jak po trampki ; )
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 470 / 43 / 0
Uja nie splajtował dalej będą to jakoś przemycać choćby mieli robić tunel łyżeczkami do herbaty pod oceanem.
Wgl czy wy też jak już mocno sie wj.baliście brališcie do roboty gotową szprycke i na przerwie w kiblu podawanko?
No 8h juz ciezko sie wytrzymywało nie powiem że nie.
Oczywiscie do helku czesto kokainka tzw spidbolik boży bo samym helem człowiek już żygał i po jakims czasie sie cofało na sama.myśl( kuuur.wa znowu sie kuć ) no i te łapy ro zjebane w lato trzeba koszulki z długim rękawem. Nigdy nie nauczyłem sie kanałować w inne kable niż te 2 duże na przedramionach i katowane były że pod koniec trza było sie męczyć po pare razy i wbijać całą 16 milimetrówke tak sie.gnoje chowały.
Ehh chciałbym umić w pachwine.
  • 470 / 43 / 0
29 czerwca 2023Dream_Walker pisze:
Siema ćpaki, nie było mnie na tym forum kupę lat i przychodzę z pytaniem. Pierwszy raz w me ręce trafiła heroina, i na jej grudach jest jakieś czarne coś, powie mi ktoś co to za syf? Spotkaliście się z czymś takim? Wgl jak na oko ocenilibyście jakość towaru? Będę wdzięczny za pomoc

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]
Jak jebe octem to gut. Ogolnie dziwna ta czarna maź. najlepsze mają malutkie czarne kropki
  • 470 / 43 / 0
22 maja 2023angello420 pisze:
Czy ktoś wie co to za towar mi się trafił? Jest prawie biała gruda z lekkim beżem i nie wiem czy to przez to że jest tyle kofeiny wjebane czy dobry temat, na folii dobrze pływa dobrego zostawia znikome ślady za sobą, a Iv za mało zajebalem bo setkę, ale po wyrzuceniu na łyszke i zalaniu woda po ugotowaniu praktycznie brak syfków na powierzchni wody, gdzie przy ciemnym jest tego w chuj na powierzchni, ktoś coś wie, widział, słyszał? Dzięki i z fartem
kofeina na stówe najebane tyle że szkoda gadać. Ile waliles w kabel?.jak setke to gówno. Dobrego brązala nie merdanego sto razy walniesz 25mg i jest cacy.
Tez.mialem taki jasny i odrazu wyczulem kofeine bo fchuj słabe, mało syfów , faza zj ebana bo pobudzonyś.
Paradoksalnie często najwieksze syfiarze które zostawiają kupe gówna na łyżce sa najmocniejsze bo nie dodaja tej jeb.anej kofeiny. Robia tak w wała bo odrazu jasniejsza i cpun mysli wow ale czyste, mało syfow juz ma mokro pod stuleją bo mysli że złapał pana boga za nogi i here 75% a potem wali szczała i ojejeju osukali mnie xd.
Jest na darknecie 82% hera ktos niby badał( pewnie fejk ) ale moze zaryzykuje 120euro za gieta. Ale nawet jak to ma 82% to sie nie opyla bo za tyle masz czyste china white. No ale mozna miec prawie czyściocha jak poszukasz.
100% hery nie da sie kupić jak nie masz kolegi chemika i ci nie zrobi .albo sam masz laboratorium i umiesz w chemie
  • 359 / 10 / 0
11 lipca 2023Matin pisze:
@up tez to dostalem, sadzac po pakowaniu ten sam vendor nawet :D jak dla mnie jest to coś w stylu black tar heroin - smolista forma. wg mnie te grudy lepiej dzialaja (paradoksalnie) niz brazowy proch - prawdopodobnie proch jest przeżeniony.
Pakowanie jak pakowanie, raczej wszyscy walą w te folie próżniowe.
Ogólnie nie jest to smoliste, gruda która kruszy się na proszek a ten czarny syf jest w też w stałej formie, jak zobaczyłem to myślałem że to jakiś stopiony plastik, są też na nim odbite kratki chyba z folii. Octem nie zalatuje, wgl nie ma zbytnio zapachu. Twoje też takie było?
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
  • 27 / 4 / 0
Mój brat chce spróbowac heroiny:( Co powiedzieć żeby mu sie odechciało? Bo jak wszyscy wiemy jest to bilet w jedną stronę.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.