Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 880 / 365 / 6
Trittico jest lekiem pierwszego rzutu. Lekarz pewnie nie chciał pisać nic więcej, bo się nie znał.

Antydepresantów jest jak psów. @lesdoxem sekunduję.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 2814 / 365 / 0
27 lipca 2023GermanskiOprawca pisze:
@deyvek

Tak, sunifiram i noopept ciekawie działają, sam stosowałem taki duet. Ale najpierw polecałbym stosować je oddzielnie.

W tym momencie jestem na etapie testowania tych leków solo i mam wrażenie, że człowiek jest mniej przebodźcowany wtedy. Wiesz również, że łatwiej wyłapać, która substancja jakie efekty daje, bo jak od razu zaczniesz obie naraz to nawet nie będziesz wiedział, co i z czego się wzięło.
Popieram mam Ruski Noopept i w dawkach 20-30mg dziennie czułem działanie
  • 13 / 1 / 0
Właśnie od 1-2 tygodnia biorę dwa na raz i tak jest, że nie wiem co działa teraz na mnie haha, stosuję po śniadaniu 30 mg Noopeptu i 10 mg Sunifiramu. Największe efekty zobaczyłem na wyjeździe gdzie cały dzień chodziłem i nie dosypiałem tych 8 godzin to nie odczuwałem nawet zmęczenia. A tak na codzień to nie aż tak mocno ale czuję się rozbudzony cały czas i mam dużo sił. Niespodziewałem się takiego działania.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.