Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 370 / 111 / 0
Ty uważaj z takimi dawkami..... Jak to 140mg na całą noc ćpania starczy xd
"Life pain always sexy"
  • 1 / / 0
@ListyDoMDMA Inaczej. Jak masz crunch w robocie i musisz dowieść w tym durnym Warszawskim wyścigu szczurów, to myślisz o efektywności i jak najszybszym skończeniu kontraktu. Od początku po leku miałem podbity metabolizm i za bardzo nie zwracałem na to uwagi. Do czasu, jak zacząłem się już turbo odwadniać i był fajrant po projekcie. Wtedy zacząłem wyciągać wnioski. Nie używam medikinetu, żeby go ćpać, tylko po to, żeby normalnie funkcjonować. No, ale jak masz termin, srasz pod siebie i ten lek ze stopniowym uwalnianiem przestaje działać po godzine i masz zjazd na kiblu to niewygoda mocna.
Przeniosłem swój krzyż, tamten post był czysto informacyjny, aby nikt nie wpadł w tak durny loop jak ja. Odwodnienie gorsze, niż odklejka.
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2023 przez GoodGuy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 149 / 20 / 0
bzdury, nawet lecznicze dawki uzalezniają, nie będziecie mieli objawów odstawiennych, ale zabrać sie za robotę na trzezwo to bedzie katorga

16 wrz 2023 - scalenie postów - d5
03 lipca 2023majstr pisze:
Czy występuje tolerka krzyżowa między MPH a mefedronem ? jak ostatnio brałem metamfetamine i amfetamine to ni huja nic nie działała for reference mam totalną tolere na MPH byłem w ciągu 6 mcy
występuje, ketony bardzo szybko niszczą szlaki noradrenergiczne przez co inne stymulanty mogą nie działać wcale. albo dzialać nie tak jak powinny
  • 341 / 122 / 0
28 lipca 2023sur10za pisze:
bzdury, nawet lecznicze dawki uzalezniają, nie będziecie mieli objawów odstawiennych, ale zabrać sie za robotę na trzezwo to bedzie katorga
Bzdury. Po prostu wracasz się do punktu wyjścia. Zabranie się za robotę z powrotem staje się podobną katorgą, jaką było przez całe Twoje dotychczasowe życie, zanim zapoznałeś się z MPH i rozpocząłeś terapię.
Z tym że jesteś już na innym poziomie i cały czas czerpiesz profity z tego, do czego doszedłeś w życiu, czego się nauczyłeś i jak się rozwinąłeś w trakcie terapii MPH.
  • 370 / 111 / 0
@GoodGuy spoko , rozumiem to było tylko porównanie z mojej strony, a to co dokładnie miałem na myśli to między innymi że stimy w dużych dawkach już nie poprawiają koncentracji tylko ją osłabiają , aczkolwiek na pewno po zażyciu czujesz się mniej zmęczony (ale tylko czujesz , tak naprawdę organizm męczy się jeszcze bardziej) , jak masz brać takie dawki to prawdopodobnie nie opłaca Ci się wgl tego brać w kontekście pracy
"Life pain always sexy"
  • 2814 / 365 / 0
Osoby które brały MPH a które brały Modafinil ? Jakie macie porównania? Co lepsze ?
  • 1299 / 258 / 0
ja bralem tylko Modafinil, ale zaloze sie o piątkę ze Modafinil spokojniejszy, nie jestes nakrecony tylko skupiony, cialo nie chce tak zapierdalac wszedzie ale tez jest energia w razie czego,
nie mowie ze MPH jest gorsze,
po MPH chyba bardziej jestes nakrecony, libido itp,
po modziefinilu mniej libido (ale jest %-D), wiecej rozkminiasz,
Modafinil grzebie cos w receptorach od czujnosci, jestes czujny bardziej,
wieczorem jak wezmiesz mod. to nie zasniesz bo jestes czujny ciagle xd
  • 1798 / 245 / 0
28 lipca 2023sur10za pisze:
piszesz glupoty w prowadzajac spolecznosc w błąd!!!!!!!!!
  • 27 / 10 / 0
27 lipca 2023GoodGuy pisze:
Miałem przez całe życie dobry metabolizm, a ten lek doprowadził mój organizm do czegoś gorszego niż automatyzacja. Dostałem wstępne zalecenie, aby przed przyjęciem leku coś po prostu zjeść. Za cholerę nie działa.
Podobnie jak wszystkie stymulanty/pochodne amfetaminy, metylofenidat osłabia apetyt i przyśpiesza metabolizm. Wrasta akcja serca, człowiek spala więcej kalorii.

Rano jem, biorę medikinet 20 mg CR i zaczyna się piekło. Metabolizm idzie ponad normę, sikam w kiblu częściej niż Major zatruty nitrem.
Od jutra zaczynam brać węgiel aktywny plus osłonkę przed wzięciem leku.
Uważajcie na ten temat, bo łatwo jest przesadzić, szczególnie, gdy odczuwasz działanie leku, a po chwili wydalasz substancję nieprzyjemnym stolcem. Wahanie stanu i nastroju jest w tym czasie obrzydliwe.
Oddawanie stolca to normalny efekt zażycia stymulantów. Większość ludzi po wzięciu krechy idzie do toalety.
Leczenie Medikinetem powinno rozpocząć się od dostosowania dawki i zwykle stosując preparaty o natychmiastowym uwalnianiu.

Niekiedy leczenie można rozpocząć od dawki 10 mg 1 ×/d w postaci kapsułek o zmodyfikowanym uwalnianiu (Medikinet CR), zamiast dawki 5 mg 2 ×/d w postaci kapsułek o natychmiastowym uwalnianiu.
Wahanie nastroju to efekt najprawdopodobniej zbyt dużej dawki.
Udaj się do lekarza celem uzyskania recepty na lek o mniejszej dawce.

Wczoraj sfrustrowany tym wahaniem nastroju, napięciem i sraczką zjadłem w tabletkach 140 mg i nic za cholerę nie czuję, bo pewnie większość wydalilłem.
Powiedzieć, że to idiotyczna decyzja to jakby nie powiedzieć nic. Maksymalna dawka dobowa chlorowodorku metylofenidatu wynosi 60 mg. Ty bierzesz przy okazji lek o zmodyfikowanym uwalnianiu (najprawdopodobniej przedłużonym). Raczej nie wydaliłeś wszystkiego, ani nie jesteś na tyle wyjątkowy, aby objawy niepożądane które opisujesz dotyczyły tylko i wyłącznie Ciebie. Po takiej dawce, raczej ciężko nic nie czuć. 140mg to dawka wystrzeliłoby Cię jak atomówkę.

Konieczność częstszego oddawania moczu może być również skutkiem ubocznym stosowania MPH, podobnie jak nudności i biegunka. Na szczęście, po ok. dwóch tygodniach stosowania Adderallu/MPH objawy niepożądane znikają.

PS Lek jak najbardziej działa, polecam, jestem w stanie dojść do stanu skupienia i tak dalej, Napięcie redukuje wybitnie. Tyle, że jak człowiek 3 razy w tygniu się odwadnia, ma sraczkę, to mimo wszystko średnio się czuje.
Czyli działa tak jak powinno. Doczytaj o tym jak dbać o ciało/mózg przy ciągach amfetaminowych (na forum jest tego mnóstwo).
Po prostu, pij więcej wody (najlepiej ok. 3 litrów). O odwodnienie na stymulantach bardzo łatwo.
Uwaga! Użytkownik zephyr11 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 774 / 105 / 0
Czesc
Czy moge Dzisiaj spokojnie przyjąć 10-20mg metylofenidatu jeśli bralem wczoraj 100mg metadonu?
Czy ogolnie sam w sobie metadon nie gryzie sie z MPH?
pozdrawiam
Zablokowany
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające