ODPOWIEDZ
  • 49 / 19 / 0
Ostatnio paczkę Benson & Hedges Blue (zapaliłem może ze 4 papierosy reszta poszla do jointow) poszla mi w 2 dni zapłaciłem £12 na stacji. Trzeba bez kitu mieć zdrowie żeby moc palić papierosy w dzisiejszych czasach %-D
Uwaga! Użytkownik przeCZOLG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 617 / 0
Pamiętam też Pall Mall lighty miały jakiś taki inny pysznie słodki smak.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Teraz L&M Niebieskie, kiedyś Marlboro Ice blast
  • 3245 / 617 / 0
Moje tzw ulubione to były marlboro lighty, ale statystycznie to najwięcej u ludzi widziałem właśnie LM lighty. Chociaż też było łachowo jak znajomy kradł babci wiarusy w podstawówce, a teraz sam z siebie mogę się pośmiać że w pewnym momencie jarałem jakieś R1 co miały zero przecinek coś tam składników.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 369 / 111 / 0
Najczęściej palę chesterfieldy czerwone , ewentualnie LM zielone, grube
"Life pain always sexy"
  • 102 / 6 / 0
Marlboro red, gold, ld blue. W USA to są zajebiste szlugi no ale dostepu brak.
  • 27 / 10 / 0
Marlboro Czerwone. Jak akurat nie rzucam.
Uwaga! Użytkownik zephyr11 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 768 / 105 / 0
LM niebieskie te po 14.99 nie po 17.99 ale czesciej wkłady Glo Neo. Smaki wybieram losowo.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 45 / 0
Najbardziej smakują mi Marlboro czerwone. Teraz z uwagi na zdrowie oraz koszty palę, a raczej podgrzewam Neo w Glo. Raz czerwone, raz fioletowe, a raz niebieskie. Te ostatnie - mięta, lodowe (?) podchodzą mi najbardziej, ale różnorodność musi być. Bardzo fajna alternatywa dla szlugów, tylko że musi podejść komuś. Mnie akurat pasuje, niektórym nie. Jak już wybieram, to od jakiegoś czasu zawsze kupuję Neo. Tylko 11,50 - 12 zł. Papierosy palę tylko jak z kimś siedzę, spotykam się i akurat ta osoba częstuje lub robimy wymiankę, tak dla odmiany fajeczka :)
Nie ma, że za mocno.
  • 5800 / 1191 / 43
Już nie pale, ale bardzo lubiłem Westy Ice.
Są jeszcze ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.