Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 37 / 17 / 0
Czołem. Nie wiem czy tylko ja tak mam czy to jakiś szerszy problem. Do rzeczy często nie mogę wejść na hypka (witryna nieosiągalna) dopóki nie załączę VPNa. Jeśli ktoś jest wystarczająco bystry i może podejrzewać z czym jest problem to będę wdzięczny za info.
  • 6255 / 446 / 12
Witam,
Sporadycznie dostajemy zgłoszenia że komuś odcięło dostęp. Dopóki nie będziemy mieli większej ilości zgłoszeń, to nie możemy stwierdzić w czym jest problem.

@Dorn1234 Napisz proszę kto jest Twoim dostawcą internetu?

W każdym razie procedurę obchodzenia blokady domeny mamy opisaną tutaj: ktos-blokuje-ci-dostep-do-hyperreala-zm ... 62713.html
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Gość
  • / / 0
Internet z orange
  • 3245 / 625 / 0
Jest afera że orange blokuje hyperreal...........i to od dawna.
Do tego przeglądarka może blokować, ale mi na firefoxie działa bez problemu.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.