Możliwe ze tak jest ponieważ to juz dawka antypsychotycznia i ona blokuje działanie mj...
Z lekami też tak jest że jeden może blokowac działanie aktywizujące drugiego...
I bardzo dobrze, oduczysz się ćpania. Przynajmniej wiesz, że Twoja faza to nic innego jak atak psychotyczny xD tak działa wasza marihuanka
@Luk890
Ja na razie będę miał badania estradiolu, prolaktyny, teścia i czegoś tam plus USG piersi za miesiąc, żeby naprawić te cyce. Ale nie są jakieś mega widoczne, jednak jak znikną całkiem to będzie git.
Zacząłem dietę wysokobiałkową, regularne ćwiczenia na basenie i jeszcze dołożę od jutra jakaś lekką kalistenikę, to może mi podbije teścia i też to będzie jakaś pomoc.
Nie odstawię na razie Amisanu, bo jest za dobry i żaden inny lek tak korzystnie na mnie nie działa.
No Amisan jest na tyle dobry że szkoda z niego rezygnować ;) Sam za niecały miesiąc będę na niego wchodził tylko muszę zejść z Abilify najpierw. Przypomnisz mi jaka bierzesz dawkę Amisanu i innych leków, porównał bym sobie swoje przyszłe zestawienie z Amisanem i Wenlaflaksyna do Twoich leków? Ja teraz 150 mg wenlaflaksyny i Arypirazol 15 mg, docelowo ma być właśnie Amisan 100 mg zamiast abilify.
Czekam tylko na lekarza żeby mi powiedział jak mam to zmienić w sensie przejść z Abilify na Amisan.
Tak w ogóle to pamiętaj żeby zrobić te badania naczczo ;) Co do kalisteniki to super pomysł, też sam mam zamiar bo na razie to biegam troszkę tylko ;) Jeśli masz serce zdrowe to nie ma na co czekać tylko zabierać się za sport póki zdrówko pozwala ;)
Nie widzę się jak bym palił mj i brał Amisan politoxy jak bum cyk cyk jedno przeczy drugiemu.
Ale skoro masz jakieś psychotyczne objawy to po co bierzesz Amisulpryd??? Mi lekarz mówił że nie jest on najlepszy na objawy pozytywne tylko właśnie zazwyczaj na negatywne i depresję... Może lepiej zapytaj lekarza o coś typu Lurazydon albo Abilify ewentualnie jakąś kwetiapiny??? Jeśli wpisze Ci w papiery F20 to masz te leki za darmo albo za grosze ;)
poprawka nazwy - d5 - 19 wrz 2023 (20:57)
09 lipca 2023Mefistofeles1945 pisze: Na relaxie mam kwetiapinę na noc, wiem wiem. Schizofreników nic nie wyleczy jak Boga kocham, myślę nad ryspo i olci.
No ale skoro masz takie przemyślenia to faktycznie musisz mieć ciężkie objawy. Jednak zastanów się czy nie lepiej brać jakieś 30 mg Abilify lub wysoka dawkę lurazydonu, zawsze to lepsze niż rispo i olcia ;)
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.