Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 370 / 111 / 0
Myślę że najlepiej nie przekraczać 20 mg
"Life pain always sexy"
  • 29 / 3 / 0
alkohol a potem metylofenidat czy kryształ eufo jakiś? Czy najpierw kryształ? mix na bal żeby nie wstydzić się tańczyć i ogarniać wmiare i nie czuć dyskomfortu wśród tłumu ludzi? Może jakieś małe dawki klona przed tym wszystkim?
  • 1828 / 247 / 0
Celował bym w MDMA lub ketony ale nie w MPH.
  • 15 / 1 / 0
09 czerwca 2023Stteetart pisze:
Dłuższe miksowanie benzo z jakimikolwiek stimami skończy się nerwicą, depresja 😅 i innymi problemami z deficytem sero. Zamiast na dopaminowcach dbać o zachowanie balansu dop:ser (lub choćby nie ucinać serotoniny jeszcze bardziej) to kosicie i te resztki serotoniny. Brawo.
A czym się podbija serotoninę u osób stosujących metylo codziennie?
  • 9421 / 1846 / 2
Np inozytol działa jak SSRI, Bacopa monnieri która poza działaniem serotogenicznym działa bardzo mocno GABA-ergicznie i stabilizująco na poziom dopaminy.
Musiałbym jeszcze pogrzebać jak ma się np Rożeniec górski do tego (ale on jest chyba iMAO). Można by jeszcze spróbować argininy której metabolit jest serotogeniczne (nazwa mi wyleciała z głowy).
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 11 / 1 / 0
Cześć, chciałbym zapytać was o jedną rzecz, otóż to od roku leszcze się na schizofrenię paranoidalną, leżałem w szpitalu psychiatrycznym 1 raz, reakcja po neuroleptykach po raz pierwszy była w miarę ciężka, i niedostatecznie wymagana, dopiero po wielu miesiącach brania rispoleptu i leków antydepresyjnych (sertralina krka), zacząłem czuć się dobrze gdy zmieniłem je na inne, teraz biorę olanzapine samą, wszystko jest git oprócz tego że jestem mega śpiący po lekach i nie mogę się skoncentrować, kawa nie pomaga, kwasy tłuszczowe omega 3 w tranie też nie, więc moje pytanie jest takie czy mogę brać metylofenidat ( na przykład medikinet), czy coś się może stać? Chciałbym bardzo brać ten lek bo ma wiele pozytywnych opinii z góry dziękuję za odpowiedź.[/b][/b][/b][/u]
Narkoman i schizofrenik :ghb: :kreska:
  • 27 / 2 / 0
Leczysz sie na schizofrenię i chcesz wpierdalać stimy bez wskazań? Pomyśl trochę zanim napiszesz post na hypku.
  • 107 / 2 / 0
Chcialbym polaczyc metylofenidat lub 4 metylo metylo fenidat z 4mmc dla podbicia eufori..chodzi o mieszanke do wciagania..teraz pytanko..w jakich proporcjach to zmieszac..nie chce przewagi serotoniny z 4mmc
  • 20 / 2 / 0
Ogólnie MPH z mojego doświadczenia tym mocniejsze im mniej mamy w sobie. Swego czasu mixowałem dużo alko z MPH to siedziałem na wyżej dawce bo nie szło się skupić na kacu. Jak odstawiłem alko to nagle te 36mg co brałem było o wiele za mocne i robiło ze mnie robota :D

Ogólnie miks MPH z mj i alko (razem lub osobno) to przepis na wyłączenie bani. Jak popijałem piwkiem po Medi IR to pamiętam mega hyperfocus ale niekoniecznie kreatywny. Z kolei mj po MPH to taki błogi stan, ale fest wyczerpujący. Bycie wystrzelonym pół dnia jednak zjada energie :D. Lekarze jak słyszą MPH + mj to wpadają w panikę i stanowczo odradzają ale to głównie dlatego, że pikawa może wystrzelić tak myślę.
  • 66 / 2 / 0
Mam pytanie czy metylo w połączeniu np z pregabalin lub baclofen czy diazepam ma działanie aktywizujące i w jakich dawkach ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.