Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 510 / 110 / 0
No proste, że zmniejszenie dawki jest korzystniejsze dla układu nerwowego, niż szok CT. Napiszę jeszcze raz - po CH... się mordować? Przecież odstawianie takich środków musi być powolne, taka jest oficjalna i jedyna dobra metoda.
  • 1974 / 524 / 0
przy CT bylem ciagle spiacy i chcialem tylko lezec ale za chuj nie moglem spac 2 dni, CT bylo z braku lekow, nie odstawki, wiec jak ogarnalem sobie paczke to wszystko wrocilo do normy po 2 dniach meczenictwa.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 1941 / 315 / 0
@blokowiska666 dość ciężko. ja jak byłem w to wjebany to miałem na odstawieniu lęki potężne i depresję prze kilka dni potem przeszło na szczęście. Ale 2-dni bez spania to grubo już. A byłem wtedy po dawkach sięgających nawet 600/doba rekreacyjne 1g+. Po jakich dawkach pregabaliny masz takie objawy jak 2 dniowa insomnia? Jak brałem 300+ to ciężko było rzucić bardzo, do 300 rzucenie pregabaliny to jak zgaszenie peta.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 1974 / 524 / 0
600-900 na dobę, tylko, że mi depresja i lęki nie przechodzą ile bym nie detoxował bo ja je mam z innych powodów i miałem je dużo wcześniej, zanim jeszcze wiedziałem co to pregabalina. nie ma nadziei, jest matka farmacja i ciocia apetka, dopóki nie opuszczają można "żyć", smuteczeg. ._.
  • 3239 / 552 / 0
@blokowiska666 ale jak to, paroksetyna w maksymalnej dawce nie działa tak idealnie przeciwlękowo i przeciwdepresyjnie żeby nie orac sobie głowy dodatkowo substancjami gaba? Bo leczyc one nie lecza jedynie pogarszają problem 😟
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 82 / 4 / 0
Jaki zamiennik teraz kupujecie? Najtańsza teraz jest Tabagine czy można ją spokojnie brać dla mnie najgorsza pragiola. A chyba najlepsza egzysta i boję się zmienić na tabagine.
  • 508 / 195 / 1
@up ile można mówić ,że leki generyczne działają tak samo bo substancja czynna się nie zmienia
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 327 / 68 / 0
Ludzie sobie po prostu wkręcają, nie wytłumaczysz :)
czas zwolnić
  • 1974 / 524 / 0
06 lipca 2023pomasujplecki pisze:
@blokowiska666 ale jak to, paroksetyna w maksymalnej dawce nie działa tak idealnie przeciwlękowo i przeciwdepresyjnie żeby nie orac sobie głowy dodatkowo substancjami gaba? Bo leczyc one nie lecza jedynie pogarszają problem 😟
Mordko, 20mg a nie 60mg biorę, problemem jestem ja i juz tgo nie wyleczę, jak walnę 20mg parox + 300mg pregi + 2mg xanaxu to jestem juz zdrowym człowiekiem i moge funkcjonować, czill. xD

ofc nie biorę benzo codziennie, są także inne depresanty i narkotyki %-D
  • 3239 / 552 / 0
A to się zmieniło, a co skłoniło Cie do zmniejszenia dawki tak z ciekawości?
Ja przestałem póki co brać leki robię detox gaba i spierdolenie sięga granic.
W moim przypadku antydepy pomagały tylko na chwilę, głównie po benzo czułem się jak w tym filmie "jestem bogiem" po zażyciu tabletki.
Jedyna różnica była taka że protagonista w filmie stawał się bardzo inteligentny a nie oglupiony. Ale reszta się zgadzala.
Odstawienie tego to rozpierdolenie psychiczne pod każdym frontem, które właściwie końca nie ma.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.