Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
Może masz ADHD i feta na ciebie nie działa, ale pewnie to był jakiś syf
  • 368 / 110 / 0
@BiuroBudowyJaskin wiesz teraz amfa taka uliczna to średnio 15% ma prawdziwej amfy. U mnie w rodzinnym mieście ludzie normalnie dzielili takiego gieta na dwie kreski i całość wciągali od razu .
"Life pain always sexy"
  • 493 / 144 / 0
Też nie wszystkim feta leży, ja przykładowo spróbowałem, przerobiłem około 0.3g, kilka dni później 0.6g i potem leżała u mnie kilka miesięcy więc oddałem znajomemu to co mi zostało, bo już rozważałem żeby to po prostu wyrzucić, ale szkoda tak marnować towar. Trochę ponad gram podzielił na kilka osób, wzięli połowę, resztę wciągnęli w kilka osób po kilku godzinach i byli zadowoleni, że dobrej jakości, a były tam nawet osoby co zjadły na tym zęby, więc jak ktoś kto wciągał fetę już w czasach gdy ja się w piaskownicy bawiłem mówił że dobre to mnie to tylko utwierdziło, że nie lubię tej używki. Na mnie feta działa lekko uspokajająco, jednak dając motywację do pracy/nauki, jednak kosztem motywacji w następnych dniach. Czuć podobną przyjemność do tej przy wciąganiu tabaki, może lepszą nawet, spływy też nie tak złe, w sumie porównywanie do MDMA, lepsze niż przy 2cb pod postacią hbr czy tabaki. W ogólnym rozrachunku nie widzę sensu by to brać.
  • 96 / 10 / 0
ejj walilem fety pare razy w zyciu moze 2 albo 3 bo mam adhd i nigdy nie klepala jakies polskie gowno teraz dojczland i niby 74% ma i zajebalem pasa, dlugosci powiedzmy mniejsza polowa olowka albo troche wieksza rysika :) i ja pierdole takiego wypierdolu z papci to dawno nie mialem, moze to tez dlatego ze nie wale stimow jedyne co stimowe jest to chyba MDMA z tego co biore no i psychodeliki tez stymuluja ale wiecie ocb tak to zero stimow, ogolnie to walil tez jakis junkie nw prawie 40 lat co wali speeda od 18lat i jak zajebal linie na prawie caly telefon (nie byl duzy ten fon taka linia jak wyswietlacz w iphone7) to pobiegl gdzies chuj wie co robic a potem w kiosku ruchal wiatrak wstyd taki ze szkoda gadac, no ogolnie to czuje sie dziwnie raz jestem jakis zly, raz jest git, raz smutny nw no chyba zwala po prostu ale nie spodziewalem sie ze az taki zjazd beedzie bo jeszcze z 2 godzinki temu to bylem serio podlamany, nie spalem w nocy znaczy chyba bo nie wiem co robilem od 5 do 6. zaczalem walic o 23 skonczlyem o 3 jak mnie zaczela lekko glowa bolec, narty zamiast boostowac odklejaly i nie wiem czasami tak siedze i jestem taki wkurwiony jak sobie lezalem na lozku to nawet nie mozna bylo lezec bo cos mnie od razu wkurwia
ej a ten typ taki chory no nie jak to zobaczylem to nie wiedzialem czy ja jestem jebniety czy co xddd
i pytanie jest takie bo mam jeszcze cos tego speedu, jak nie znajde kogos zeby mu oddac i to zjem i druga nocke zajebie, to nie bede jak ten typo? jakis nw pierdoleniety chyba takiego czegos jeszcze w zyciu nie widzialem
nie zostalo duzo moze z 0.2/3
nie chce tego trzymac na za ppare dni bo wole poleciec powiedzmy 2 a potem nie wracac do pepu na minimum pol roku
  • 4327 / 700 / 2117
wkurwiony jak sobie lezalem na lozku to nawet nie mozna bylo lezec bo cos mnie od razu wkurwia [...]
My nie jesteśmy encyklopedią wiedzy dt. zachowania ciała. Tutaj szczegółowo nikt Ci na to pytanie nie odpowie. Co najgorsze, sformułowanie Twojego posta jest tak chaotyczne, że ciężko jakkolwiek się odnieść do tego, co napisałeś.
nie zostalo duzo moze z 0.2/3 nie chce tego trzymac na za ppare dni bo wole [...]
Nie będziesz "jak ten gościu" i to nie ma korelacji pomiędzy persona persona, bo każdy jest inny i reakcje jakie zachodzą w krwi podczas zażycia (okej - są podobne) ale mogą powodować inne skutki uboczne.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 6 / / 0
Witam, zażywam dość często fete, od jakiegoś czasu mam dolegliwości związane z nogami, dziwne uczucie w nogach, sine plamy, czy to od Władka?

Przeniesiono do amfetamina - Wątek Ogólny / 909
  • 368 / 110 / 0
Z tego co pamiętam to takie uczucie w nogach jakby były miękie na zjeździe z prądu się u mnie pojawiało , jak u wielu znajomych.
"Life pain always sexy"
  • 96 / 10 / 0
23 czerwca 2023IGotHigh909 pisze:
wkurwiony jak sobie lezalem na lozku to nawet nie mozna bylo lezec bo cos mnie od razu wkurwia [...]
My nie jesteśmy encyklopedią wiedzy dt. zachowania ciała. Tutaj szczegółowo nikt Ci na to pytanie nie odpowie. Co najgorsze, sformułowanie Twojego posta jest tak chaotyczne, że ciężko jakkolwiek się odnieść do tego, co napisałeś.
nie zostalo duzo moze z 0.2/3 nie chce tego trzymac na za ppare dni bo wole [...]
Nie będziesz "jak ten gościu" i to nie ma korelacji pomiędzy persona persona, bo każdy jest inny i reakcje jakie zachodzą w krwi podczas zażycia (okej - są podobne) ale mogą powodować inne skutki uboczne.
nie no ja chcialem tylko opowiedziec historie co sie stalo a pytanie nie bylo w 100% powazne, ale chyba wypierdole to do kibla bo w sumie 0.* to nawet sprzedac nei mozna
  • 3455 / 556 / 2
Macie mózgi rozpierd*lone mefedronem i do tego słaba jakość ulicznej fety i temu nie klepie:)

Proszek to wał. feta jest w grudach.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4327 / 700 / 2117
@psotka123 w tym przypadku będzie to chyba jedyne rozsądne rozwiązanie. Tylko, jeżeli kolejnym razem ktoś z Was chciałby poruszać taki temat i prześmiewczo do tego podchodzić -- prosiłbym w Knajpianych tematach.

@Mefistofeles1945 na mieście dzisiaj więcej mieszanki, niż zwykłych. To logiczne, wszyscy muszą zarabiać. Świadomy kupujący zawsze to ma na uwadzę. Zwłaszcza od nieznajomego. Ja bym się bał.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.