Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
15 czerwca 2023Mefistofeles1945 pisze: Ja raz w życiu brałem koks na weselu także jakąś świadomość tam mam, ale i tak wolę yerba mate z odrobiną cukru i cytryny.
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
17 października 2022IGotHigh909 pisze: Przecież każdy diler chcę zarobić, logiczne jest, że nie dostaniesz czystego ani "delikatnie" zmieszanego towaru, bo samą wagą potrzebuje to podbić, aby upłynnić więcej towaru. Prosta i czysta logika.
Od groma małolatów kupuje za drogo, do tego gówniany sort. A dilerzy na tym zarabiają. Bananowiec to bananowiec, jak ma hajs młody/a to kupi, byleby się nafukać.
https://keys.openpgp.org/search?q=tigerade76%40gmail.comChoć to trochę bezsensu, bo koko w Ameryce Pld jest tanie a na cenie zyskuje dopiero w Europie czy tam Ameryce.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
mimo to kocham cie kokaino, najlepsza z narkotyków, niech nikt cie nawet nie porównuje z jakimś kurwa mefedronem czy krajówką
17 czerwca 2023WRB pisze:Bez sensu nabijanie postów.. i te porównanie do yerba mate, skąd Ty to wziąłeś mistrzu?15 czerwca 2023Mefistofeles1945 pisze: Ja raz w życiu brałem koks na weselu także jakąś świadomość tam mam, ale i tak wolę yerba mate z odrobiną cukru i cytryny.
kokaina ma całkowicie odmienne i inne działanie niż cytryna i cukier z odrobiną yebra mate. Zauważ, że nikt nie mówi "ćpun" na yerbka, ale na kokainistę już tak. W każdym razie dziwne porównanie z dupy, bo to dwa inne bodźce kompletnie odmienne od siebie i jeżeli porównujesz to działanie kokaina → yerba mate, to radziłbym się zastanowić, czy ewentualnie nie jesteś/byłeś robiony na słabe, lub chujowe koko. Nie no, w tym przypadku to jestem wręcz pewien, że raczej to, co było brane na weselu u Ciebie, to nie była kokaina, skoro ni z gruchy ni pietruchy, porównałeś to w tym momencie do yerby.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
A piernik do wiatraka ma jeszcze tyle że wiatrak może się spierniczyć
Po chwili jest za dużo i wchodzą xansy. Już mnie ten koks tak nie bawi jak kiedyś. Nie raz wciągnę kilka małych kresek i ok, następnym razem już się robię sztywny w sensie nie do porozmawiania i taki sobie.
Koniec końców doszedłem do wniosku, że to typowy imprezowy drag, najlepiej od początku w mniejszych kreskach, a nie od razu whoooo. Żadna yerba, ani keton nie ma do niej podlotu. No ale co kto tam lubi.
23 czerwca 2023wonszgrzybojad pisze: Smaruj dziąsło
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.