Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Jest aplikacja Telegram na której ktoś posiada konto na swój prawdziwy numer który jest oczywiście ukryty dla wszystkich
I ta osoba miała takiego pecha ze miała na zbyciu recke na oxy, trafiła akurat na jednej z grupek, na jakaś dziewczynę deklarująca 25 lat (normalnie NIGDY ta osoba nie opiernicza recek pierwszej lepszej Mariolce z telegrama bo ma własne sprawdzone kanały)
Dziewczyna zobaczyła ze to nie fejk , dostała screena z gdzie po lek i zdecydowała się
I tu się kurwa schody zaczynaja
Zrobiła blika na telefon który NIE JEST na słupa i blik prowadzi do konta.
I nagle dostaje smsa „weź wyrzuć ta kartę bo tata wszedł mi na konto i poszedł podpierdolic na policję”
Recka nadal nie jest wykupiona….
Ogólnie na koncie, dzięki Bogu nie ma regularnych przelewów o które ktoś by mogl się dowalić
Myśle nad zmiana numeru do przelewow blik
Cały telegram i rozmowy wyczczysczone
Czyszczę wszystko co się da na telefonie
Ale co mówić na komendzize ? Ja myśle nad tym, ze nie znam nikogo takiego i nie wiem skąd ten przelew do mnie a skoro już przyszedł to chyba nie mam obowiązku zwrotu jeśli ktoś nie poprosi ?
Czy policja może zaglądać do mojego IkP bo tam jest już mniej ciekawie
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.