DMT

Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 494 / 144 / 0
W książce DMT. Molekuła duszy - Rick Strassman podawano w ten sposób DMT, czytałem tylko fragment więc nie wiem na ile znajdziesz tam przydatnych informacji, ale dawkowanie IV na pewno było tam podane, z resztą tak czy inaczej książka ciekawa i jak skończę czytać Moje trudne dziecko - Albert Hofmann to mam w planach też to przeczytać.
  • 2 / / 0
@omertse
Dzięki za odp, książkę mam, przeczytałem już i bardzo fajna - polecam. Jeśli znalazłby się ktoś kto dałby mi jakieś rafy czy coś to napisz i mnie oznacz, albo pv. Planuje za ok 1,5/2 tyg wypróbować i postaram się napisać wrażenia (może jakieś dostrzegalne większe różniące. Do tej pory próbowałem przez crack pipe kilka razy i wciągnąłem 1 raz) tutaj z doświadczenia i może dodam jakiś TR na neurogroove.
  • 197 / 61 / 0
Orientuje się ktoś może na ile trwałe jest DMT w roztworze PG? Po półrocznej przerwie wapowałem z carta 500mg/1ml i zadziałało dość dziwnie. Krótkotrwałe OEVy, ale praktycznie bez CEVów. Osiągnąłem stan głębokiej medytacji, ale dość dziwnej, bo praktycznie w żadnym momencie nie traciłem zakorzenienia w rzeczywistości. Do tego praktycznie bez typowego dla moich tripów z molekułą duszy, nie wiem jak to nazwać, dźwięku rzeczywistości. Na pewno cześć się rozłożyła, ale jak gdyby do jakiejś słabiej działającej pochodnej o innym nieco profilu działania. Wciąż jednak było to bardzo satysfakcjonujące doświadczenie.
  • 515 / 110 / 7
Cześć wie ktoś czy changa przechowywana przez około rok dalej będzie działała ok czy mocno straci swoją moc?
  • 125 / 22 / 0
Jest jeden sposób aby się o tym przekonać.

Ktoś ma jakiś sposób jak nie spalić materiału mając do dyspozycji, crack pipe ?
what are we to do with an elf ?
  • 1455 / 593 / 0
@Dualizm22 mozesz uzyc czegos neutralnego na "podkladke" zielonej herbaty , melisy etc. Ziolo tez sie nada ale zmieni profil dzialania .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 3245 / 617 / 0
dmt_molekula_duszy.rar
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 197 / 61 / 0
Re: DMT
Nieprzeczytany post autor: mlander »
04 września 2023Dualizm22 pisze:

Ktoś ma jakiś sposób jak nie spalić materiału mając do dyspozycji, crack pipe ?
Szczerze polecam rozpuścić w PG albo PG+VG. Wapowany dimitri ma smak całkiem ok, nie dusi i przy odpowiednim ustawieniu grzałki (8-10 Wat) właściwie nie da się spalić materiału. Changi oczywiście nie da się rozpuścić i zwapować, ale ją można zwyczajnie spalić w lufce.
  • 125 / 22 / 0
Albo spalić w butli, będąc na kwasie xD coś o tym wiem...

Rozwiń mi proszę te skróty bo jestem zielony w e-papierosy.

Mam całkiem niezły sprzęt bo Drag - 4
Ale nigdy nie wiedziałem w jakich proporcjach rozpuścić dmitra.

No i pewnie po jednym paleniu grzałka będzie do wymiany.

Na ilu V. Waloryzować dmitra po rozpuszczeniu w :
PG - glikol ??
Wytłumacz mi te skróty pls @mlander
what are we to do with an elf ?
  • 197 / 61 / 0
Re: DMT
Nieprzeczytany post autor: mlander »
500mg w 1ml spokojnie powinieneś rozpuścić. PG to glikol propylenowy, VG gliceryna. Ważne żeby nie dawać większej mocy niż te 8-10W. No i DMT musi być freebase.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.