Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 1100 / 273 / 0
mam takie samo wrażenie, a raczej przekonanie
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / 4 / 0
Mam pytanie, paliłem 3 dni z rzędu ziółko i jak długo będzie wykrywane w moczu?
  • 479 / 72 / 0
Proszę, infografika. Nie wiem czy, ktoś przeprowadzał testy na własnym moczu, może się podzielić ciekawostką.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1455 / 592 / 0
@lysy666 dokladnie tak , po fizycznej robocie bardzo szybko odcina nawet 1 nabicie . Oczywiscie moglbym to zkontrowac kawa ale jak zamierzam isc spac za pare h to sie mija z celem .

:liść: raczej nigdy nie bede hodowal bo nie mam sprzetu i gdzie ale z :grzybki: na przyklad, wiem z doswiadczenia , wchodzi sie w pewnego rodzaju wiez to jest cos innego niz tylko bycie biernym konsumentem i dobrze rozumiem ta analogie . Cos jak z domowym ciastem upieczonym przez bliska osobe vs kupny placek ze sklepu .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 1 / / 0
Ostatnio zapaliłem od dłuższego czasu ziółko i pierwszy raz taka sytuacja że tak mnie zmula jak zaczyna działać że od razu bym poszedł spać. Po położeniu się zaczynam słyszeć jakieś dziwne szumy a w mojej głowie jakieś powalone myśli. Kiedyś tak nie miałem a teraz biorę mirte od lekarza na bezsenność. Może to mieć jakiś związek?
  • 111 / 36 / 0
21 maja 2023Pingwino pisze:
Proszę, infografika. Nie wiem czy, ktoś przeprowadzał testy na własnym moczu, może się podzielić ciekawostką.
Mój rekord, to jakieś 2 miesiące po skończeniu 2 letniego ciągu.
Można się zdziwić jak to długo pozostaje w organizmie.
Uwaga! Użytkownik Wariat99 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 27 / 4 / 0
Od paru dni mam ogromne stany lękowe po zajaraniu. O co może chodzić? Dodam ze pale dwie lufki maksymalnie
  • 6 / 2 / 0
@marchewka14 @bozejehowa ja miałem tak od zawsze z ziołem nie ważne czy własnoręcznie uprawiany czy kupiony z apteki, nie ważne jaka odmiana efekt zawsze ten sam czyli chujowy, paranoiczny i mocny. Jest to zależne od ilości recepterów kannabinoidowych w mózgu - jedna osoba ma więcej inna mniej i od tego zależą efekty, odliczając dawkę.
  • 1912 / 311 / 0
A ja sobie otworzylem sitko na kief w młynku i zaskoczyłem się ile tam tego sie nazbieralo co najmniej 3 dni ciaglego palenia za darmo. Z bonga zdejmuje 2 buchy kiefu wymieszanego z abv i jest mocno. Darmowe smakuje najlepiej gdyby nie mlynek nie mialbym tego.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 1455 / 592 / 0
Pogoda dopisuje wiec coraz czesciej bede sie wybieral na "misje" po buchu ostatni spacer zaowocowal kupnem browarow zerowek , zdrapek i lodow . Przy okazji bylem tez w parku sie opalac . Rozkmina na tamten dzien : wyglad zewnetrzny to 100% wrazenia jakie odniosa ludzie , z ktorymi nie wejdziesz w zadna interakcje (czyli wiekszosc) . Ci z ktorymi wejdziesz zazwyczaj bedzie sie to odbywalo na scisle okreslonej stopie (klient-sprzedawca , pracownik-pracodawca) . Wiec kto nas tak naprawde zna skoro wiekszosc nawet siebie samego nie :cojest:
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
Zablokowany
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.