- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Ogólnie hydro jest to bardzo słabe gówienko i wrzucaj tego jak najwięcej się da jeśli chcesz zasnąć.
Wszystko podane w przeciągu 60min.
2.5ml GBL
12mg sirdalud
60mg nasen
alprazolam 8mg
I dolewka GBL 4ml
Po 30 min od ostatniej podanej dawki awantura że nawet dobrego spania jej nie umiem ogarnąć i wyprowadzka z sypialni. I to kurwa z zerową tolerancją. Jak to kurwa możliwe? A rano zero zmuły.
Nie zabije.
Przeniesiono do działu Miksy — Catch
2mg
Potem wzięłam z 60mg oksy ale to już koło północy
Trochę dziwnie się czuje i pozygałam sje Chociaż nie było to z powodu tego że jest mocna faza, tak ledwo w sumie stoję.
I patrzyłam na tej tablicy "nie jestes dj nie miksuj"
Ogólnie pisali tak że jest to zagrożenie życia i trochę jestem obsrana xD
Doszły jeszcze halucynacje i duża senność. Miał ktoś taką sytuację jak tak zmieszał, to normalne?
Przeniesiono do działu Miksy — CATCH
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Ekspert komentuje aferę z "ampułeczkami" lekarza. "Dobitny przykład naiwności i indolencji"
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Praga Północ walczy z handlem narkotykami. Dzielnica zabezpieczy pustostany
Władze dzielnicy wspólnie z Komendą Stołeczną Policji ustalono, że zabezpieczony zostanie dostęp do pustostanów, w których może odbywać się handel narkotykami. Newralgicznym miejscem na praskiej mapie jest ulica Inżynierska.
Pojawił się postulat wprowadzenia ceny minimalnej za alkohol. Rząd pracuje nad nowymi rozwiązaniami
Ostatnia afera z alkotubkami może mieć znacznie poważniejsze skutki niż wycofanie feralnego produktu ze sklepów. Okazuje się bowiem, że rząd rozważa wprowadzenie ceny minimalnej za alkohol. Taką informację przekazał na antenie Programu Pierwszego Polskiego Radia wiceminister zdrowia Wojciech Konieczny.
Stan Massachusetts chce zalegalizować psychodeliki. Co to oznacza?
Massachusetts dąży do legalizacji psychodelików w 2024 roku, co może uczynić go trzecim stanem USA, który wprowadzi takie prawo. Jakie zmiany czekają na pacjentów?