...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 538 / 65 / 0
Zobacz czy w Twoim kraju nie ma programu buprowego jak masz problem z dostaniem tego. Wiem, że w UK są.
This world makes us sick
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives

Biore: :pacman: :strzykawka: :papieros: :lsd: :wino: :ghb: :kreska: :nos: :hel:
  • 96 / 3 / 0
Przecież żeby przejść na bupre to trzeba i tak zejść z mietka a przynajmniej do jakiejś tam małej dawki typu kilka mg.Nie bierz bupry jesli codziennie pijesz metadon, bo dostaniesz natyczmiastowego skręta i to nie byle jakiego, bupra to ostatnie co bym polecił piąjąc metadon, nie bierz bo pożałujesz.
Ćpun wierzy w to, co mówi, tylko za minutę myśli już całkiem coś innego, bo osaczyło go pragnienie narkotyku, które wszystko niweczy. :strzykawka: :* :ziew:
  • 12466 / 2423 / 0
Jeżeli odczeka, aż skręt (po odstawieniu metadonu) się zacznie i weźmie buprenorfinę, to dostanie drugiego skręta (precipitated withdrawal)? Myślałem, że bupra to jedyny rozsądny wybór do zejścia z metadonu... Jeżeli plotę od rzeczy, to przepraszam : )
  • 6 / / 0
21 czerwca 2017garethbale90 pisze:
Przecież żeby przejść na bupre to trzeba i tak zejść z mietka a przynajmniej do jakiejś tam małej dawki typu kilka mg.Nie bierz bupry jesli codziennie pijesz metadon, bo dostaniesz natyczmiastowego skręta i to nie byle jakiego, bupra to ostatnie co bym polecił piąjąc metadon, nie bierz bo pożałujesz.
Potwierdzam, mnie ostatnim razem wywaliło z kapci. Trzeba pamiętać, że bupra jest połowicznym antagonista i można sobie cierpieć. Jeżeli ktoś się zdecyduje na bupre i prztrwa skreta to po ok 10dniach już będzie wzglednie lepiej. Ja teraz odstawiam syrop tramal em 3x 200mg retard i daje rade.
Pozdrawiam serdecznie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.