Ziomek zakupił ,,49% CBD" zapalił trzy fifki i normalnie gały czerwone, mówi, że się czuje skuty, ale bez żadnych efektów psychoaktywnych. Poszedł spać o 20.
-Kurde, zaaplikowałem 4 psiknięcia bo to w sprayu i normalnie jebie skunem.
Ale to kurwa przekozak taki olejek, powinni w caritasie rozdawać, albo w psychiatrykach na codzienną terapię,
Ciekawi mnie czy będzie więcej badań i konopie wejdą do medycyny w większej ilości.
Na razie to jest na etapie "Wypiszę Panu Alprazolam i hydroksyzynę, nie polecam produktów zawierających CBD, mamy na oddziale pierwsze przypadki uzależnień od tych specyfików", gdzie gościu mi to bezpośrednio powiedział.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.